fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad står BFCP til webkonferencer for?

BFCP, hvilket står for Binary Floor Control Protocol, er en teknologi, der benyttes til webkonferencer. Med webkonferencer kan forskellige mennesker afholde et event – en konference eksempelvis – på trods af, at de sidder i hver deres verdenshjørne.

BFCP benyttes til at kontrollere og holde styr på en webkonference og kan anses som værende webkonferences rygrad. Uden BFCP-protokollen ville det være umuligt succesfuldt at skabe rammerne for, at mennesker fra hver deres land, kunne snakke sammen ved hjælp af VoIP (Voice-Over-IP) protokollen.

I forhold til telefoner benyttes BFCP til konferencetelefoner, med hvilke man kan afholde telefonmøder. Ønsker du at snakke med flere personer på en gang ved hjælp af din telefon, kræver det, at alle telefoner i mødet understøttes af BFCP-teknologien.
Husk at læse abonnementsbetingelserne fra dit teleselskab igennem inden du begynder at afholde telefonmøder, da almen praksis er at kræve ekstra for disse samtaler.

Få nyheder direkte i din indbakke: