fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad står BFCP til webkonferencer for?

BFCP, hvilket står for Binary Floor Control Protocol, er en teknologi, der benyttes til webkonferencer. Med webkonferencer kan forskellige mennesker afholde et event – en konference eksempelvis – på trods af, at de sidder i hver deres verdenshjørne.

BFCP benyttes til at kontrollere og holde styr på en webkonference og kan anses som værende webkonferences rygrad. Uden BFCP-protokollen ville det være umuligt succesfuldt at skabe rammerne for, at mennesker fra hver deres land, kunne snakke sammen ved hjælp af VoIP (Voice-Over-IP) protokollen.

I forhold til telefoner benyttes BFCP til konferencetelefoner, med hvilke man kan afholde telefonmøder. Ønsker du at snakke med flere personer på en gang ved hjælp af din telefon, kræver det, at alle telefoner i mødet understøttes af BFCP-teknologien.
Husk at læse abonnementsbetingelserne fra dit teleselskab igennem inden du begynder at afholde telefonmøder, da almen praksis er at kræve ekstra for disse samtaler.

Få nyheder direkte i din indbakke: