fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Batteri levetid

Moderne mobiltelefoner fungerer ved hjælp af små, men stærke batterier. Disse batterier har dog deres begrænsninger, hvorfor de fra tid til anden skal oplades. Hvor ofte, man er nødt til at oplade ens telefon, afhænger af batteriets levetid.

Des mere man bruger ens telefon, des mindre er batteri levetiden. Sidder du dagligt og snakker i flere timer, skal du givetvis oplade telefonen ofte, mens du, hvis du kun snakker i telefon, hvis der bliver ringet til dig, kan slippe med at gøre del en del sjældnere.

Simple mobiltelefoner til ældre har typisk en levetid på en halv til halvanden uge med normalt brug. Dette er en del længere end moderne smartphones, hvilke i de fleste tilfælde skal oplades hver eneste dag grundet al den strøm de store skærme og processorer grådigt sluger.

Er man interesseret i at øge batteri levetiden, kan man slå visse funktioner på telefonen fra, undgå at klatlade den (lade 10 minutter hist og her) og sætte skærmens lysstyrke ned.
Batteri levetid kan også referere til, hvor lang tid et batteri er dueligt, indtil det skal smides ud. I dette tilfælde er svaret ’længere end telefonen holder’ – batteriet til ens mobiltelefon er aldrig det første, der går i stykker, hvorfor man kan nøjes med at bekymre sig om at få den opladet fra tid til anden.

Mere i denne kategori: « Bredbåndstelefoni BFCP »
feedback
feedback