fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når der står en mobiltelefon har en levetid X tid?

Moderne mobiltelefoner fungerer ved hjælp af små, men stærke batterier. Disse batterier har dog deres begrænsninger, hvorfor de fra tid til anden skal oplades. Hvor ofte man er nødt til at oplade ens telefon, afhænger af batteriets levetid.

Des mere man bruger ens telefon, des mindre er batteri levetiden. Sidder du dagligt og snakker i flere timer, skal du givetvis oplade telefonen ofte, mens hvis du kun snakker i telefon, hvis der bliver ringet til dig, kan slippe med at gøre det en del sjældnere.

Simple mobiltelefoner til ældre har typisk en levetid på en halv til halvanden uge ved normalt brug. Dette er en del længere end moderne smartphones, hvilke i de fleste tilfælde skal oplades hver eneste dag grundet al den strøm de store skærme og processorer grådigt sluger.

Er man interesseret i at øge batteri levetiden, kan man slå visse funktioner på telefonen fra. Undgå at klatlade den (lade 10 minutter hist og her) og sæt skærmens lysstyrke ned. Batteri levetid kan også referere til, hvor lang tid et batteri er dueligt, indtil det skal smides ud. I dette tilfælde er svaret ’længere end telefonen holder’ – batteriet til ens mobiltelefon er aldrig det første, der går i stykker, hvorfor man kan nøjes med at bekymre sig om at få den opladet fra tid til anden.

Få nyheder direkte i din indbakke: