fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er APN protokollen en forkortelse for?

APN står for Acces-Point-Name. APN er, kort sagt, en protokol, der lader almindelige computere gå på nettet ved hjælp af det mobile netværk.

Mobil-netværket har i dag indbygget internetadgang. Dette benytter blandt andet at nyere mobiltelefoner, de såkaldte smartphones, med hvilke man kan surfe og se videoer fra eksempelvis YouTube efter behov. Ved hjælp af et APN kan man nu også forbinde ens bærbare computer til mobilnetværket og surfe med dette.

At benytte mobilnetværket fra en bærbar computer, vil givetvis ikke føles særligt hurtigt, da tusinder og atter tusinder af mennesker er forbundet til det samme netværk på en gang, enten med computere eller mobiltelefoner. I dag benytter man ofte små USB-pinde og et abonnement på mobilt bredbånd, som en genvej til internet med Mobil-netværket. Man skal dog meget sjældent selv konfigurere APN, hvilket mange værdsætter, da det er ganske indviklet for nybegynderen.

Få nyheder direkte i din indbakke: