fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er APN protokollen en forkortelse for?

APN står for Acces-Point-Name. APN er, kort sagt, en protokol, der lader almindelige computere gå på nettet ved hjælp af det mobile netværk.

Mobil-netværket har i dag indbygget internetadgang. Dette benytter blandt andet at nyere mobiltelefoner, de såkaldte smartphones, med hvilke man kan surfe og se videoer fra eksempelvis YouTube efter behov. Ved hjælp af et APN kan man nu også forbinde ens bærbare computer til mobilnetværket og surfe med dette.

At benytte mobilnetværket fra en bærbar computer, vil givetvis ikke føles særligt hurtigt, da tusinder og atter tusinder af mennesker er forbundet til det samme netværk på en gang, enten med computere eller mobiltelefoner. I dag benytter man ofte små USB-pinde og et abonnement på mobilt bredbånd, som en genvej til internet med Mobil-netværket. Man skal dog meget sjældent selv konfigurere APN, hvilket mange værdsætter, da det er ganske indviklet for nybegynderen.

Få nyheder direkte i din indbakke: