fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad står 3GPP forkortelsen for?

3GPP står for 3rd-Generation-Partnership-Project. Som navnet antyder, er 3GPP et projekt med 7 telekommunikationsfirmaer- og organisationer i ryggen. Det oprindelige mål med 3GPP-projektet var, at lave et verdensomspændende 3G-netværk til mobiltelefoner, baseret på GSM-teknologien (Global System for Mobile Communications). 3Gpp projektet arbejder med teknologi indenfor tre grupper der er teknisk specificeret, også kaldet TSG arbejdsgrupper: Radio Access Netwprks (RAN), Services and System Aspects (SA) og Core Netwærk and terminals (CV). En sådan gruppe indenfor 3Gpp projektet, TSG SA gruppen, har ansvaret for den overordnede koordination af det tekniske arbejde og monitorering af arbejdets fremgang.

3GPP-projektet var en realitet allerede i 1992, mens første udgivelse var i 1996 efter fire års arbejde.
Siden da har vi med jævne mellemrum fået nye opdateringer.
Samarbejdet omfatter i dag GSM (2G), UMTS (3G), LTE (4G) og næste generation af "5G" standarder. 

TSG arbejdsgrupperne forsøger i videst udstrækning at lave alle nye teknologier kompatible med gamle versioner.

Få nyheder direkte i din indbakke: