fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når min mobiltelefon gør brug af 3G?

For at snakke sammen med andre mobiltelefoner, benytter også din mobil et netværk. Dette netværk spændes ud over hele Danmark ved hjælp af de store telemaster – og 3G (3 - Generations netværk) er betegnelsen for netop sådan et netværk. Det specielle ved 3G netværket er muligheden for at gå på nettet fra ens mobiltelefon, hvis man har en af de nyere smartphones. Til tale og SMS har 2G en bedre dækning fordi det har eksisteret i længere tid.
Næsten hele Danmark har efterhånden 3G-dækning, hvilket kan tilskrives især Telia og TDC’s udbredelse af 3G-telemaster. Har din mobiltelefon 3G, kan du være sikker på altid at kunne komme i kontakt med andre.
Det næste skridt på stigen er 4G netværket. Hvis der står din telefon bruger 3G, behøver du dog ikke nødvendigvis at købe en ny mobiltelefon, da 4G ikke erstatter 3G, men bliver et supplement til samme.

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER SOM BRUGER 3G NETVÆRK

Få nyheder direkte i din indbakke: