fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når min mobiltelefon gør brug af 3G?

For at snakke sammen med andre mobiltelefoner, benytter også din mobil et netværk. Dette netværk spændes ud over hele Danmark ved hjælp af de store telemaster – og 3G (3 - Generations netværk) er betegnelsen for netop sådan et netværk. Det specielle ved 3G netværket er muligheden for at gå på nettet fra ens mobiltelefon, hvis man har en af de nyere smartphones. Til tale og SMS har 2G en bedre dækning fordi det har eksisteret i længere tid.
Næsten hele Danmark har efterhånden 3G-dækning, hvilket kan tilskrives især Telia og TDC’s udbredelse af 3G-telemaster. Har din mobiltelefon 3G, kan du være sikker på altid at kunne komme i kontakt med andre.
Det næste skridt på stigen er 4G netværket. Hvis der står din telefon bruger 3G, behøver du dog ikke nødvendigvis at købe en ny mobiltelefon, da 4G ikke erstatter 3G, men bliver et supplement til samme.

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER SOM BRUGER 3G NETVÆRK

Maxcom 3G GSM bordtelefon

Bordtelefon med Sim-kort, få en bordtelefon der ikke skal bruge telefonstik til fastnet.

Med en GSM bordtelefon skal du bare bruge et sim-kort og du kan nemt komme i gang med at ringe via mobilnettet.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.495,00
Få nyheder direkte i din indbakke: