fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvad betyder det når min mobiltelefon gør brug af 3G?

For at snakke sammen med andre mobiltelefoner, benytter også din mobil et netværk. Dette netværk spændes ud over hele Danmark ved hjælp af de store telemaster – og 3G (3 - Generations netværk) er betegnelsen for netop sådan et netværk. Det specielle ved 3G netværket er muligheden for at gå på nettet fra ens mobiltelefon, hvis man har en af de nyere smartphones. Til tale og SMS har 2G en bedre dækning fordi det har eksisteret i længere tid.
Næsten hele Danmark har efterhånden 3G-dækning, hvilket kan tilskrives især Telia og TDC’s udbredelse af 3G-telemaster. Har din mobiltelefon 3G, kan du være sikker på altid at kunne komme i kontakt med andre.
Det næste skridt på stigen er 4G netværket. Hvis der står din telefon bruger 3G, behøver du dog ikke nødvendigvis at købe en ny mobiltelefon, da 4G ikke erstatter 3G, men bliver et supplement til samme.

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER SOM BRUGER 3G NETVÆRK

Maxcom 3G GSM bordtelefon

Bordtelefon med Sim-kort, få en bordtelefon der ikke skal bruge telefonstik til fastnet.

Med en GSM bordtelefon skal du bare bruge et sim-kort og du kan nemt komme i gang med at ringe via mobilnettet.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Digicom 3G Gateway

Brug din fastnettelefon på mobilnettet. Du skal bare indsætte et aktivt SIM-kort i boksen, tilslutte fastnettelefonen og du er klar til at ringe via mobilnettet.

Levering:
14-15 Dage
DKK 2.295,00
Få nyheder direkte i din indbakke: