fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det at have et 2g netværk?

2G er forkortelsen for 2-generations-netværk. Netværket benyttes af mobiltelefoner til at ringe til hinanden og sende SMS’er.

Fordelen ved 2G, da det kom ud, var at rækkevidden for ens mobiltelefon blev forøget markant i forholdt til det gamle NMT - Nordisk Mobil Telefoni netværk.
Det er dog tilbage i 1991, at 2G første gang så dagens lys i Finland. Siden da har vi over hele verden, også i Danmark, fået udbredt 3G-netværket, hvilket har en endnu bedre rækkevidde og signalstyrke.
2G benyttes dog stadig, da 3G-dækningen ikke når ud over hele Danmark. Takket være talrige 2G-master kan man til gengæld næsten forbinde til 2G-netværket lige meget hvor, man er i landet. Hvis der ikke er et 3G-netværk ledigt, ryger man automatisk på 2G netværket i stedet.
Som en sidenote bør det nævnes, at implementeringen af 4G-netværket startede i 2011.

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER SOM BRUGER 2G NETVÆRK

Få nyheder direkte i din indbakke: