fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Telefoner og hjælpemidler der er særligt gode til svagtseende

Nedenfor finder du et udvalg af telefoner og små hjælpemidler der er særligt funktionelle og nemme at bruge for ældre og personer der er svagtseende eller har et synshandicap. Produkterne rangerer alt fra telefoner for svagsynede, der kan se lidt, til produkter til personer der er helt blinde.
Vi har udvalgt produkterne i samråd med Kirsten Bjerg fra CKV’s synsrådgivning i Odense.

Ældrevenlig klaptelefon med nødkald. Kompatibel med høreapparater. Store taster, stor skærm i en mobiltelefon der er enkel at bruge.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.095,00
Nyhed

Bordtelefon med Sim-kort, få en bordtelefon der ikke skal bruge telefonstik til fastnet.

Med en GSM bordtelefon skal du bare bruge et sim-kort og du kan nemt komme i gang med at ringe via mobilnettet.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Nyhed

Trådløs telefon med forstærkning af lyden i røret og ringestyrke. Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Nyhed

Få 12 kæmpestore nummer- eller billedtaster tilsluttet til din fastnet telefon. Løft røret, tryk på billedet af din datter og du ringer hende op med det samme.

Levering:
1-2 Dage
DKK 795,00
Nyhed

Hurtig og enkel fjernbetjening med ekstra store taster

Meget nem at programmere og yderst ældrevenlig

Levering:
1-2 Dage
DKK 399,00
Nyhed

Universal fjernbetjening med store taster

Meget nem at benytte og at programmere

Levering:
1-2 Dage
DKK 399,00
Nyhed

Overskuelig mobiltelefon der er nem og enkel at anvende, med nødkald, et stort bredt display og store taster.

Levering:
7-8 Dage
DKK 895,00
Nyhed

Brug din fastnettelefon på mobilnettet. Du skal bare indsætte et aktivt SIM-kort i boksen, tilslutte fastnettelefonen og du er klar til at ringe via mobilnettet.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00
Nyhed

Forstærkertelefon med ekstra høj lyd. Op til 85 dB ringelyd og op til 30 dB lyd i røret. Særligt ældrevenlig fastnet telefon med store overskuelige adskilte taster og 12 hurtigkaldsknapper.

Levering:
1-2 Dage
DKK 899,00
Nyhed

Stemmestyret telefon nummersender. Ring op, sig navnet og telefonen ringer.

Tast nummer ved hjælp af stemmen

Levering:
DKK 2.995,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Telefoner med billedtaster til svagtseende - Giver det nu mening?

Det giver helt bestemt mening, især hvis du vælger at sætte billeder ind der har en skarpe kontrastfarver ift. Det sorte plastic på telefonerne. Idet du selv vælger de billeder du vil sætte ind, kan du selv vælge om hver person f.eks. Skal have en skarp kontrast farve i baggrunden, så også de forskellige billeder er nemmere at skelne fra hinanden. Sidder du og skal finde en telefon til en person der er blind og kan læse braille, kan der med fordel printes små lapper m. braille på ud og klistres på de enkelte knapper.

I det hele taget afspejler vores udvalg af telefoner og fjernbetjeninger, produkter der har få simple og store taster, som er nemme at bruge og som har potentiale for at kunne modificeres m. taktile lapper, så den svagtseende, eller blinde bruger, nemmere kan navigere rundt mellem tasterne.
Der er også flere af vores telefoner til svagtseende der er kompatible med et høreapparat, har store simple taster og et overskueligt design til ældre med nedsat syn og hørelse.

Har du svært ved at finde en Telefon til Svagtseende?

Giv vores kundeservice et kald, vi har et indgående kendskab til vores produkter og med mange års erfaring i at vejlede og rådgive i telefoni til ældre, svagtseende og hørehæmmede, så skal vi nok sammen finde en løsning, der matcher lige netop dine behov.

Få nyheder direkte i din indbakke: