fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Elektroniske Hjælpemidler | støtter i brugen af digitale medier

Her finder du løsninger, som er målrettet mennesker, der har behov for støtte til struktur, enkle letforståelige funktioner og kommunikationsværktøjer til at understøtte deres hverdag. Hjælpemidler kan rangere fra helt simple løsninger til et højt specialiseret hjælpemiddel der understøtter komplekse behov. Ens for dem alle er at de vil understøtte brugeren i at strukturere deres hverdag og/eller understøtte en digital kommunikation med deres omverden.

Simpel og praktisk fjernbetjening med kun de mest nødvendige funktioner

Meget ældrevenlig

Levering:
1-2 Dage
DKK 299,00
Nyhed

Hurtig og enkel fjernbetjening med ekstra store taster

Meget nem at programmere og yderst ældrevenlig

Levering:
1-2 Dage
DKK 399,00
Nyhed

Enkel og brugervenlig fastnettelefon med høj lyd og store fototaster. Ring nemt op til dine nærmeste, med et enkelt tryk på en tast.

Levering:
1-2 Dage
DKK 999,00
Nyhed

Struktur og kommunikation for personer med demens eller hjerneskade.

Levering:
DKK 3.995,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Digitale Hjælpemidler, der gør en stor forskel

Vi har her samlet en bred vifte af elektroniske og digitale hjælpemidler der alle som en kan understøtte dig i at kommunikere med venner og familie og skabe struktur i hverdagen.
Leder du f.eks. efter en telefon, til et familiemedlem, der ikke kan huske telefonnumre eller navigere rundt i en elektronisk ordbog? Så kunne en elektronisk nummersender, måske være et kig værd. Nummersendere har ikke altid taster med tal på, i stedet ringer man op via et letgenkendeligt billede af f.eks. ens søn. Sønnens telefonnummer vil være tilknyttet hans specifikke billede, og telefonen vil automatisk ringe op til ham, når der trykkes på billedet.

I den mere komplekse ende ligger det velfærdsteknologiske hjælpemiddel DoMyDay. DoMyDay er en kompleks løsning, der for brugeren er uhyre simpel at bruge, men som giver muligheden for en skræddersyet tilpasning til den enkeltes behov. DoMyDay understøtter brugeren i selv at huske og udføre aktiviteter i hverdagen gennem en billedunderstøttet trin-for-trin guide, der er koblet til kalenderen. Således kan DoMyDay huske en på at tage ens medicin, eller komme ud af døren, på et bestemt tidspunkt hver dag, understøttet med billedguidning m. billeder fra ens eget hjem.
Tele Call har gennem en årrække udviklet og testet DoMyDay i praksis. Er du nysgerrig kan du læse mere om det Velfærdsteknologiske Hjælpemiddel DoMyDay her.

Kan jeg også få bevilget et Hjælpemiddel - og hvordan gør jeg det?

Nogle mindre hjælpemidler, især telefoner vil typisk gå under kommunens term forbrugsgode. Det betyder at hjælpemidlet ligger så tæt på teknologi der alment i mange hjem, og der kan derfor ikke gives støtte til disse. GlassOuse, DoMyDay og HouseMate er alle hjælpemidler der kan blive visiteret af en kommune.
Om hvorvidt din kommune vil bevilge det kommer an på kommunens kvalitetsstandard, der er forskellig fra kommune til kommune.
Du kan med fordel læse vores Hjælpemiddelguide, hvor vi mere udførligt fortæller om hvad du skal have for øje, når du søger et hjælpemiddel.
Sidder du og bliver helt forpustet af alle de informationer, eller har du brug for råd og vejledning i hvad de forskellige elektroniske løsninger kan? Så kan du kontakte vores Kundeservice for kompetent rådgivning. Sammen finder vi en løsning der passer til dine behov.

Få nyheder direkte i din indbakke: