fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Samtaleoptager for optagelse af telefonsamtaler

Hvis du har et behov for at kunne optage dine telefonsamtaler, er det her du skal kigge! Vi har nemlig Voicebird og Voicebird mini, som er samtaleoptagere til mobiltelefoner, i vores sortiment.
Med en santaleoptager kan du altid være sikker på, hvad du har sagt eller hvem, der har sagt hvad!Samtaleoptageren kan med fordel benyttes af såvel privat personer som af virksomheder. Husk at din mobiltelefon skal have Bluetooth funktionen for at kunne "tale" sammen med din samtaleoptager. Dette gælder kun ved Voicebird og ikke Voicebird mini, da Voicebird mini kun virker med kabel. 
I Danmark er det lovligt at optage en telefonsamtale, når mindst én af parterne ved at samtalen bliver optaget, der er dog lovgivning omkring hvem du må afspille samtalen for.

Voicebird mini samtaleoptager 

 

Levering:
DKK 875,00
Beklager, ikke på lager.....
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Optag samtalen på din mobil 

Den simple måde at optage samtaler på, er ved at bruge Voicebird eller Voicebird mini. 

De 2 samtaleoptagere til mobiltelefoner fra Voicebird er meget lette at betjene. Ved brug af Voicebird kobler man den simpelthen til via bluetooth fra telefon til voicebird og headset. Herefter optager man enten hele samtalen eller bare brudstykker af den. 

Bruger du Voicebird mini bliver den koblet til din telefon via et lydkabel. Du kan herefter sætte dit headset i Voicebirden og så er du klar til at optage samtalen. Også med Voicebird mini bestemmer du selv, hvor meget af samtalen du ønsker at optage. 

Når man har optaget det man skal, kan man uploade samtalen til sin Voicebird konto. Du kan oprette en Voicebird konto gratis på deres hjemmeside Voicebird.com. Du har også mulighed for at uploade dine voice-filer til din pc eller mac til senere brug eller dokumentation. En Voicebird kan også være anvendelig, hvis du har brug for at kunne huske diverse ting fra samtalen på et senere tidspunkt. Det kan blandt andet være gavnligt efter en telefonisk samtale med lægen, hvor der kan være mange vigtige oplysninger, her kan Voicebird være yderst behjælpelig. 

De 2 Voicebird modeller virker næsten ens, bortset fra at Voicebird mini ikke er med bluetooth, men bruger kabel. 

Kapaciteten på Voicebird mini er ca. 16 timers samtale og på Voicebird er kapaciteten ca. 4 gb svarende til ca. 8 timers samtale. 

 

Få en samtaleoptager til din telefon, så ved du præcist, hvad der blev sagt!

Få nyheder direkte i din indbakke: