fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Her er en oversigt over bordladere til enkle mobiltelefoner til ældre:Easy5+ mobiltelefon til ældre
Bordlader medfølger.
Den mest enkle mobiltelefon til ældre, Easy5+ sættes let i bordladeren med telefonens bund nederst for opladning, hvor telefonen står sikkert under opladningen. Bordladeren omfavner mobiltelefonen på over halvdelen af mobiltelefonens sider, så easy5+ mobiltelefonen står ekstra sikkert.
I bordladeren oplades Easy5+ mobiltelefonen via to store kontaktflader nederst i mobiltelefonen
Easy5+ kan også oplades direkte via et stik i siden af mobiltelefonen.
Ladestikket til EASY5+ er af en aflang type. Vi anbefaler at oplade mobiltelefonen via bordladeren, fordi ældre med nedsat syn, motorik og andre handicappede, kan have svært ved at indsætte et aflangt stik som skal vende korrekt.

Doro 332 | doro Phoneeasy 332gsm
Bordlader medfølger.
Doro 332 kan oplades via bordlader via kontakter i bunden af mobiltelefonen, eller via det runde stik i siden af doro 332. Samme oplader benyttes til direkte opladning og via bordlader. Bordladeren omfavner bunden af doro 332 og den lave højde op bordladeren gør det ekstra nemt at få telefonen ud af bordladeren.

Doro 338 | doro phoneeasy 338gsm
Bordlader medfølger.
Bordlader til doro 338 er af samme type som bordlader til doro 332

Doro 345 | doro phoneeasy 345gsm
Bordlader kan købes som tilbehør.
Bordlader til doro 345 er af samme type som bordlader til doro 332

Doro 410 | doro phoneeasy 410gsm
Bordlader kan købes som tilbehør.
Doro 410 klaptelefon kan som alternativ også oplades via bordlader som omfavner bunden af den sammenklappede klaptelefon. Bordlader til doro 410 er af samme type som bordlader til doro 332


Emporia LIFE plus mobiltelefon med nødkald
Bordlader kan købes som tilbehør. Der medfølger også beslag til vægmontering og ekstra 230v oplader
Bordlader til emporia LIFE plus
emporia LIFE plus sættes nemt i bordladeren som omfavner hele mobiltelefonens bund. Bordladeren til emporia LIFE plus har en ekstra stor flade mod bordet, som gør placeringen ekstra stabil. Opladningen sker via to kontaktflader i bunden af mobiltelefonen.
Bordladeren kan som alternativ monteres på en væg, eksempelvis i entreen, så mobiltelefonen altid har sin egen plads. Den ekstra 230v oplader som medfølger ved køb af bordladeren, passer også direkte i emporia LIFE plus. Når emporia LIFE plus står i opladeren og telefonen ringer, kan opkaldet besvares håndfrit, ved at trykke på den store knap foran på bordladeren.

Kanso M100 mobiltelefon med store taster
Bordlader medfølger.
Kanso M100 oplades ved at lægge telefonen med siden ned i bordladeren eller ved at sætte laddestikket direkte i telefonen.
Ladestikket fra 230v opladeren låses fast i bunden af bordladeren med et lille skydelåg, så det er samme stik som anvendes i telefonen og opladeren, uanset om bordladeren benyttes. Der er dermed ingen elektrisk gennemgang i bordladeren til Kanso M100

Få nyheder direkte i din indbakke: