fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
værktøj og hjælpemiddel til udviklingshæmmede

 

 Go Mission | En app til mennesker med udviklingshandicap

Hvorfor startede vi ud med at udvikle en app til unge og voksne med et udviklingshandicap? Idéen til Go Mission blev ikke til blandt os på kontoret i Tele Call, nej vi blev inspireret i vores møde med medlemmer fra Udviklingshæmmedes Landsforening (ULF) og personale fra forskellige botilbud. Her hørte vi om behovet for at kunne udføre så mange ting selv som muligt, med så lidt direkte indgriben fra personale, som muligt. Gennem de inspirerende samtaler fik vi sporet os ind på, at lave en app, særligt udviklet til at understøtte dig i din hverdag, til at kunne mere selv, gennem aktivitetsguidning og løbende motivation gennem udviklingsmål.

Hvad kan app’en Go Mission i grove træk?

I app’en har du muligheden for at indlægge guides, der for eksempel kan indeholde billeder fra din hverdag. App’en skal hjælpe dig med at skabe og overskue dine missioner, som er enkelte målsætninger, der skal hjælpe dig med at nå dine personlige mål for udvikling.

Det hele holdes overskueligt gennem en kalender, der skaber en tydelig struktur over din hverdag, dine opgaver og dine missioner.
Har du brug for støtte med, at lægge ting ind i Go Mission, kan du få koblet personale på, der sammen med dig udfylder app’en, med de ting der er vigtige for dig.

Velfærdsteknologisk hjælpemiddel til udviklingshæmmede udviklingshandicap

Vores fantastiske samarbejdspartnere i Go Mission projektet

Tele Call er nu godt i gang med at lægge sidste hånd på app’en Go Mission, der havde sin spæde start i maj 2020. I projektet har vi samarbejdet med SDU Sundhedsteknologi, Syddansk Sundhedsinnovation, Fangelbogård Bo- og Beskæftigelsestilbud og Habitushuset Drachmannsvej. Vores samarbejdspartnere har i projektet, hjulpet os med at innovere og udvikle det nye digitale velfærdsteknologiske hjælpemiddel Go Mission.
Den nye løsning er udviklet på baggrund af vores erfaringer fra Tele Call's eksisterende velfærdsteknologiske hjælpemiddel, DoMyDay DoMyDay blev udviklet i samarbejde med Demens i Hjemmet, på baggrund af brugerdreven innovation.

Projektet blev sat i værk gennem Danish Life Science Cluster og Den Europæiske Fond for Regionaludviklings projekt: Velfærdsinnovation for Sundt Erhvervsfremme, også kaldet VISE. Projektet VISE søger at styrke danske virksomheders innovative konkurrencekraft, inden for sundhed og velfærd i norden. 

Brugerdreven innovation sætter personer med udviklingshandicaps mening i højsædet

Det nære samarbejde med Habitushuset Drachmannsvej og og Fangelbogård, gav projektet muligheden for løbende at teste og afprøve app’ens funktioner sammen med de to botilbuds beboere og tilknyttede personale. Samarbejdet med de to botilbud har givet os en unik mulighed for at sikre at de forskellige behov hos personer med et udviklingshandicap, bliver hørt og anerkendt under den iterative udviklingsproces.
Vi finder det umådeligt vigtigt, at Go Mission skal være udviklet ud fra vores brugeres perspektiv og behov, ikke ud fra hvad vi tror brugeren har behov for.

 

Du kan læse mere om app'en Go Mission, ved at besøge Go Missions egen hjemmeside Her.

Få nyheder direkte i din indbakke: