fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Nyt projekt laver løsning til personer med et udviklingshandicap

Tele Call er nu godt igang med et spændende nyt projekt, der havde sin spæde start før sommerferien 2020. Projektet skal i samarbejde med SDU Sundhedsteknologi, Syddansk Sundhedsinnovation og Knagegården Bo- og Beskæftigelsestilbud innovere og udvikle et nyt digitalt hjælpemiddel. Den nye løsning skal udvikles på ryggen af Tele Call's eksisterende velfærdsteknologiske hjælpemiddel, DoMyDay. DoMyDay blev udviklet i samarbejde med Demens i Hjemmet, på baggrund af brugerdreven innovation.

Projektet blev sat i værk gennem WelfareTech og Den Europæiske Fond for Rgionaludvikling's projekt Velfærdsinnovation for Sundt Erhvervsfremme, også kaldet VISE. Projektet VISE søger at styrke danske virksomheders innovative konkurrencekraft inden for sundhed og velfærd i norden.

DoMyDay 1

Brugerdreven innovation sætter personer med udviklingshæmnings mening i højsædet

Det nære samarbejde med Knagegården skal især sikre at brugerne, personer med udviklingshæmning, bliver hørt og anerkendt under den innovativ udviklingsproces. Vi finder det umådeligt vigtigt at det nye produket skal være udviklet ud fra brugerens perspektiv og behov og ikke ud fra hvad vi tror brugeren har behov for.

Hvad skal det nye hjælpemiddel kunne?

Det nye projekt vil fokusere på at udvikle en ny innovativ løsning, skræddersyet til personer med udviklingshæmning, der kombinere opgaveguidning, strukturerering af dagligdagen, understøttelse af social kontakt via digitale medier og en øget brugervenlighed. Det forventes at løsningen vil tage form som en app, der kan lægges hen over brugerens egen smartphone. Her hos Tele Call er vi sikre på at vores nye innovative produkt kan understøtte mennesker med udviklingshæmnig i at opnå en større grad af selvhjulpenhed og tryghed i udførelsen af hverdagens aktiviteter.

Få nyheder direkte i din indbakke: