fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Tele Call nomineret - Iværksætterpris for nytænkende velfærdsteknologi

DoMyDay strukturhjælpemiddel iværksætterpris

Hjælpemidlet DoMyDay har allerede høstet stor anerkendelse. For femte år i træk bliver de bedste idéer og den mest interessante form for iværksætteri inden for velfærdsteknologi fejret af CareWare. Det sker ved et arrangement, hvor otte virksomheder kæmper om to store priser.

I år er Tele Call blandt de udvalgte få. Virksomheden er nomineret i iværksætterkonkurrencen med hjælpemidlet DoMyDay, der er skabt til blandt andre demente og hjerneskadede. De er oppe imod tre andre stærke kandidater. Vinderen bliver kåret den 7. juni i Aarhus.

DoMyDay skaber struktur i hverdagen

Tele Call er ”nomineret på grund af deres elegante løsning med fokus på enkelthed og øget livskvalitet til en sårbar gruppe. Kommunerne og de ældre selv mangler løsninger, der kan gøre det voksende antal af demente mere uafhængige og forlænge tiden i eget hjem. Dette er en løsning i et voksende marked og med et lovende potentiale i at udvikle forretningsmodellen og “go to market”-strategien,” lyder den officielle forklaring fra dommerpanelet.

DoMyDay hjælpemiddel til struktur og kommunikation

DoMyDay er en specialdesignet telefon, der blandt andet indeholder muligheden for at lave guides til brugeren, så vedkommende kan få hjælp til at slå græs, lave mad eller gøre rent. Det er en måde at få noget selvstændighed og struktur tilbage i livet på.

Hård konkurrence

Nomineringen er en anerkendelse af det hårde arbejde, Tele Call har lagt i at skabe det perfekte hjælpemiddel for mennesker med demens eller hjerneskader. Ifølge Preben Mejer, der er blandt dommerne, har det da også krævet meget at opnå nominering til prisen i år.

“De idéer og startups, som vi har nomineret til finalen, adresserer en bred vifte af problemområder, og mange af dem gør det på en særdeles nytænkende og innovativ måde. Mange af de nominerede forslag til velfærdsteknologiske løsninger har et internationalt potentiale, og samtidig kan flere af løsningerne også bruges i andre markeder, end de umiddelbart selv har lagt op til i deres forretningsmodel,” siger Preben Mejer.
Om få uger vil det vise sig, om Tele Call løber med førstepladsen.
Indtil da kan du læse meget mere om DoMyDay hjælpemidlet til demente

 

Fakta: CareWare-Next Iværksætterprisen

Prisen går til en iværksættervirksomhed, der befinder sig i opstartsfasen med en prototype til aftestning eller med få kunder. CareWare dommerpanelet prioriterer den idé, de vurderer samlet set har det største vækstpotentiale målt ud fra kriterierne lovende produkt, organisation med de nødvendige kompetencer og realistisk forretningsmodel.

Kilde: TechSavyy

 

Klik her for at hente pressemeddelsen i word format

Klik her for at hente billede af DoMyDay

Klik her for at hente billede 2 af DoMyDay

Klik her for at hente billede af nominering

Se mere om DoMyDay herunder

DoMyDay produktbeskrivelse

Dansk teknologi gør kvinde med Downs syndrom selvstændig

DoMyDay lader hjerneskadede være sig selv

Ny undersøgelse: Dette hjælpemiddel gør en forskel for mennesker som lider af demens

Odense Kommune implementerer DoMyDay

Udviklingsforløb af DoMyDay

Få nyheder direkte i din indbakke: