fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Læs Her om måske den bedste mobiltelefon til hørehæmmede lige nu

 

Doro 610 mobiltelefon til hørehæmmede nedsat hørelse

Doro 610 er ikke længere i produktion og er derfor udgået af vores sortiment.

Doro har udviklet en perlerække af mobiltelefoner til hørehæmmede med forstærket ringelyd, teleslynge og kompabilitet med høreapparater. Klik Her for at finde din nye Doro mobil der tager højde for din hørenedsættelse.

Doro 610 har beholdt sit klassiske design. Men inden i er teknikken så avanceret, at den med rette kan betegnes som det ypperste inden for mobiltelefoni til hørehæmmede.

Kan blandt andet tilsluttes ethvert høreapparat med Telespole, og teleslyngen sikrer tydelig og klar forbindelse.

Klaptelefonen Doro 410 har længe haft titlen som den absolut bedste mobiltelefon til hørehæmmede. Men selv det bedste kan blive endnu bedre. For nu lancerer televirksomheden Tele Call Danmark næste generation i Doro-serien, nemlig Doro 610.


Doro mobiltelefoner kan tilsluttes ethvert høreapparat med teleslynge modtager. En effektiv teleslynge sikrer tydelig forbindelse til den, man taler med. Ringetonen er på hele 85 dB. Noget helt usædvanligt for en så lille telefon, som i øvrigt kun vejer lidt over 100 gram inklusive det indsatte batteri.  Hele teknikken bag denne telefon er så unik, at den har fået klassifikationen ”M3/T4”, som er noget af det ypperste, en telefon til hørehæmmede kan opnå.

Brugervenligheden er også helt i top. Under skærmen er der adgang til tre genvejstaster med bogstaverne A, B og C, som nemt kan indstilles til ens foretrukne funktioner. Ved siden af findes en hurtigtast til SMS´er. Funktioner, der ikke benyttes, kan skjules.

Doro 610 er en klaptelefon, som betyder, at det er nemt at tage eller afslutte et opkald ved at åbne eller lukke klappen. Gummiknapperne på fronten er tydeligt adskilt fra hinanden, og meget nemme at ramme. Gummiknapperne er også med til at sikre, at telefonen ikke går i stykker, hvis den skulle falde på gulvet.

Få nyheder direkte i din indbakke: