fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Tele Call: Nu også med Bredbånd og IP telefoni til din fastnettelefon

Har du som modtager af vores nyhedsbrev ønsket muligheden for at købe et abonnement med, når du har købt en fastnettelefon – Eller måske du bare ønsker at skifte til et billigere abonnement eller en billigere Internetforbindelse?

Skyline bredbånd og IP telefoni
Vi kan nu tilbyde IP telefoni, billigt bredbånd og mobilt bredbånd med Skyline. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde vores kunder de bedste løsninger - både når det gælder valg af telefon og abonnementsløsninger.

Og vi lægger hårdt ud: Danmarks billigste bredbånd til kun:

10 kr. pr. måned i 3 måneder

skylinebredbnd

Skyline Bredbånd 6/1 Mbit

Fra i dag og helt frem til den 12/2 kan du få Skyline Bredbånds 6/1 Mbit til kun 10,- pr. måned i tre måneder mod normalt 119,- pr. måned. Det eneste du skal betale er 75,- for at få tilsendt en router. Der er intet oprettelsesgebyr og ingen binding på Skyline Bredbånd. Gå ikke glip af dette supertilbud – bestil billigt bredbånd.

 

 

ip telefoni

IP Telefoni – Kun 89,- pr. måned

Når du bestiller bredbånd, kan du uden problemer bestille IP Telefoni oveni. For kun 89,- i måneden kan du få Skyline IP Talk, så du både kan tale billigt i telefon og surfe billigt på Internettet. Med i købet får du fri taletid til alle fastnetnumre. Det eneste du skal betale pr. opkald er 21 øre. Fordelen er, at det er væsentligt billigere at tale i telefon over Internettet – og du behøver ikke at skifte nummer eller købe ny telefon. Dit nummer kan overføres, og du kan sagtens bruge din gamle fastnettelefon. Se mere, så du kan få billigt IP Telefoni.

 

mobilt bredbnd

Skyline4 Mobilt bredbånd fra kun 99,- pr. måned

Skyline4 mobilt bredbånd er perfekt til dig, der vil have en sikker forbindelse, når du er på farten. Skyline4 er et fleksibelt modem, der automatisk skifter mellem de tilgængelige netværk. Derfor er du altid sikret den bedste forbindelse, når du sidder og arbejder i toget eller på bagsædet i bilen. Vi tilbyder tre forskellige abonnementstyper fra 99,- til 249,- pr. måned. Se mere og bestil Skyline4 mobilt bredbånd.

dkningskort bredbnd

Dækning for bredbånd

Med Skylines Bredbåndsprodukter er du godt dækket med Wimax-standarten. Fordelen med Wimax er, at en Wimax antenne kan række op til 30 kilometer fra antennen, hvor en almindelig WIFI antenne kun kan række få hundrede meter. Wimax – nettet er landsdækkende, men efter hvor i landet du bor, er du dækket enten med en indendørs modtager eller en udendørs modtager. Det kommer an på, hvor i landet du bor. Se dækningskort her.

Dækning for mobilt bredbånd

Skyline4 er en fleksibel bredbåndsløsning, der sikrer dig den bedst mulige dækning uanset, hvor du befinder dig i landet. Som udgangspunkt er du dækket med Wimax, der kører med 4G- hastighed, når du befinder dig mere end 20-30 km fra en Wimax mast, så skifter modemmet automatisk over til Telenors 3G- eller 2G-Net. Du kan se mere om, hvordan du er dækket med mobilt bredbånd fra Skyline her

Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du rådgivning om valg af telefon, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 123 456 eller ved at besvare denne mail. Hvis du ikke vil gå glip af nyheder om nye telefoner og ugentlige opdateringer, så kan du følge os på Facebook og stille os spørgsmål på vores Facebook-side

feedback
feedback