fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Doro 510 er desværre udgået.
Heldigvis fører vi en lang række lækre mobiler fra Doro til hørehæmmede med forstærket lyd, ekstra høj ringetone og er kompatible med høreapparater.
Du kan se dem alle sammen HER.

Meget nem og brugervenlig lille mobiltelefon fra Doro.

Let og pæn i designet. Doro 510 har et skarpt letlæseligt farvedisplay, ekstra høj lyd, rillet bagside, for at man kan holde rigtig godt fast på mobilen, samt en fremragende batteridriftstid.

 

 

Alle de brugervenlige funktioner er enkle at benytte, som de i øvrigt er i alle Doros mobiltelefoner, men på denne model, er de blevet yderligere forbedret.

Det gør det f.eks. lettere at ringe op og at bruge SMS, fordi Doro PhoneEasy 510 har et tastatur med hurtigvalgstaster og en direkte SMS – tast. 

Derudover har Doro 510 en nødkaldstast. Det vil sige, at man blot ved et enkelt tryk på en tast, kan tilkalde hjælp, hvis det skulle være nødvendigt. 

Doro 510 indeholder også en fjernbetjent kalender og telefonbog. Det betyder, at familie og venner til den ældre eller demente kan holde styr på aftaler og telefonnumre for deres kære. Det giver tilsammen alle en god tryghed i hverdagen. 

Der er selvfølgelig samtidigt alle de almindelige funktioner i Doro PhoneEasy 510. Såsom f.eks. radio, ur, vækkeur og telefonbog. Alle lette at gå til!

 

Bemærk: 

Hurtigvalgstaster 

SMS – tast 

Letlæseligt tydeligt farvedisplay 

Høj tydelig lyd
doro_phoneEasy_510_mobil til ældre

Doro PhoneEasy 510 leveres i komplet pakke, der indeholder flg.: 

  • Doro PhoneEasy 510 mobiltelefon 

  • Bordlader 

  • Genopladeligt batteri

Lille brugervenlig mobiltelefon fra Doro

Let at ringe op – let at bruge SMS!

Se det store udvalg af Doro mobiltelefoner

 

 

Få nyheder direkte i din indbakke: