HITmesse Stand m. Telefoner til ældre og handicappede

Læs her om vores tur på HIT Messen m. telefoner til ældre

I Doro care elektronik serien er der også et bredt udvalg af mobiltelefoner til ældre og handicappede, hvor især den prisbelønnede doro phone410gsm er populær pga. sin indbyggede teleslynge som er meget velfungerende. Vi fik mange positive tilkendegivelser fra vores gæster på standen over at vi nu også kan leverer doro care elektronik produkter.

Clicktophone var et af de stor tilløbsstykker på vores stand. Clicktophone gør det muligt at telefonerer og smsé for handicappede som kun er i stand til at betjene en kontakt (0/1 kontakt), som placeres på kørestolen. Clicktophone kunne både ses på vores egen stand og hos Permobil, hvor clicktophone var monteret på Permobil kørestol.

emporia som gennem længere tid har været en af vores faste leverandører, kunne I år præsenterer den populære emporia ELEGANCE mobiltelefon som blev lanceret i foråret. Emporia ELEGANCE er banebrydende inden for sit område, hvor emporia ELEGANCE kombinerer et særdeles vellykket flot design med gennemtænkte og velfungerende funktioner. Emporia ELEGANCE er en elegant mobiltelefon med få men meget enkle og brugbare funktioner.

På HITmessen præsenterede vi kommende nyheder fra emporia:

emporia ELEGANCE premium som har indbygget nødkaldfunktion hvor der skal kvitteres for modtagelsen af nødopkald, i modsatte fald ringer mobiltelefonen automatisk til den næste modtager af nødkald. Emporia ELEGANCE premium har endvidere bluetooth og der kommer en smart bordlader til emporia ELEGANCE premium.
emporia SOLID er som navnet antyder en meget solid mobiltelefon.

Emporia SOLID er konstrueret til at modstå fald og så er emporia SOLID vandtæt. Emporia SOLID har store tydelige taster og et letlæseligt display og ligeledes en nødkaldfunktion som aktiveres på en stor rød knap bag på mobiltelefonen. Bag på emporia SOLID mobiltelefonen, er der en stor solcelle som kan supplerer opladningen af mobiltelefonen. Der medfølger en solid bærestrop som valgfrit fastgøres i to af telefonens fire hjørner.

Snart kommer endnu en ny emporia mobiltelefon med nødkald og indbygget GPS, så der sammen med nødkaldet kommer information om adresse og koordinat. Vore gæster på standen var også meget interesserede i den live demonstration som vi præsenterede af telefonen.

Som noget helt nyt, kunne vi på HITmesssen bekendtgøre at vi har indgået samarbejde med nWise, så vi fremover kan leverer video tolkeløsninger til tegnsprogstolkning som bl.a. Anvendes til TegnKom projektet hos AMC nord. nWise MMX (Multi Media eXchange) platformen er særdeles velegnet til alle former for videokommunikation med et callcenter.

Tele Call besidder mangeårig teknisk erfaring inden for området.