fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Vi er glade for at kunne annoncere, at Tele Call har overtaget MOBI:DO som er en app for struktur. Det er en app til struktur, der hjælper kognitivt udfordrede med alle dagens gøremål.

MoBi:Do hjælpemiddel app til struktur

Tele Call overtager MOBI:DO En app til struktur af dagens aktiviteter

Tele Call har netop taget et stort skridt i virksomhedens historie, ved at overtage driften af MOBI:DO

MOBI:DO er en udvidelse af vores sortiment, der tilføjer en helt ny dimension til det arbejde, vi i forvejen gør for kognitivt udfordrede mennesker. MOBI:DO passer lige ind i Tele Calls vision.

”Det var en mulighed, der pludselig kom fra sidelinjen. MOBI:DO falder rigtig godt i tråd med vores nuværende produkter. Der ligger noget erfaring, som vi kan bruge, og det har samtidig været interessant for os, at det var et produkt i drift, og som der allerede er kunder på, fortæller Henrik Bryld, Tele Calls ejer.

 

MOBI:DO -et perfekt supplement

MOBI:DO er en app til struktur for kognitivt udfordrede borgere. Det kan være mennesker med demens, ADHD, senhjerneskade eller udviklingshæmning.

Brugeren skal bare have en smartphone, tablet eller computer for at bruge produktet. Det er på alle måde et godt supplement til vores nuværende produkter – især DoMyDay.

”MOBI:DO passer til personer, der er lidt bedre stillet end dem, der er målgruppen for DoMyDay. MOBI:DO er derfor et fantastisk supplement til vores portefølje. Det som begge produkter kan, er, at de sætter struktur på hverdagen for mennesker med kognitive udfordringer” uddyber Henrik Bryld.


MOBI:DO -Moderne velfærdsteknologi

MOBI:DO viser med al tydelighed, hvor stor forskel velfærdsteknologi kan gøre i dag. Appen fungerer nemlig ved simple QR-koder. Herunder gemmer brugeren eller en hjælper guides til de daglige gøremål.

Vejledningerne dukker op, så snart brugeren scanner QR-koden, som bare skal printes ud. MOBI:DO kan hjælpe med madlavningen, rengøringen, opvasken, eller noget helt fjerde– kort sagt: med hvad som helst. På den måde giver appen struktur til brugeren hver eneste dag.

Appen hjælper på selvbevidstheden, selvtilliden og ikke mindst livskvaliteten. Det betyder nemlig en hel del, at man kan overskue at komme igennem dagens gøremål helt på egen hånd. På den måde kan MOBI:DO i sandhed være med til at forbedre menneskers liv.

Fakta: MOBI:DO

  • Udviklet af virksomheden Curaga
  • Overtaget at Tele Call i oktober 2014
  • Er skabt for mennesker med lettere kognitive udfordringer
  • Det er meget simpelt at tilpasse og lave nye vejledninger
  • Scan QR kode for at starte guide eller automatisk start af guiden på det valgte tidspunkt
  • Alle guides kan både have tekstforklaringer, billeder, talebeskeder, tidsangivelser og videovejledninger


Du kan læse meget mere om, hvad MOBI:DO kan, ved at klikke her.

 

Få nyheder direkte i din indbakke: