fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Tele Call -nu også med moderne trådløse telefoner fra Panasonic.

Tele Call leverer nu trådløse telefoner og telefoni til alle. Derfor er sortimentet blevet udvidet med Panasonic KX-TG2511NEM - Panasonic KX-TG8051NEB - trådløse telefoner i topklasse.

For snart seks år siden startede Tele Call med at finde trådløse og andre telefoner til danskerne, som var specielt udviklet til ældre og handicappede. Det gjorde vi, fordi vi kunne se, der var et behov. Igennem de sidste seks års har vi fundet ud af, at markedet for telefoner og markedet for trådløse telefoner i særdeleshed er svært at finde rundt i. Især når du skal finde en moderne trådløs telefon, der lever op til specifikke behov for kvalitet, enkelthed og design. Vi vil gøre det lettere at finde trådløse telefoner. Derfor udvider vi sortimentet med moderne trådløse telefoner.Panasonic KX-TG2511NEM og PanasonicKX-TG8051NEB enkle og moderne trådløse telefoner.
Med udvidelsen af sortimentet håber vi at gøre det lettere for dig at finde en moderne trådløs telefon, der er tilpasset lige netop dit behov. Vi starter med at lancere to trådløse telefoner fra Panasonic. Og i løbet af den næste tid kan du blandt andet finde trådløse telefoner fra Siemens.

Det første skud på stammen af moderne trådløse telefoner er en Panasonic KX-TG2511NEM. Bid mærke i de sidste tre bogstaver i telefonens navn. De beskriver denne trådløse telefons kvaliteter meget godt. Panasonic KX-TG2511NEM er en trådløs telefon, der er enkel og universel i sit design, og denne trådløse telefon fra Panasonic er et godt valg, hvis man vil have en billig trådløs telefon uden at gå på kompromis med kvaliteten.  Brugervenligheden er således helt i top på denne trådløse telefon. Et nyudviklet fejlsystem system sikrer optimal lyd, og at telefonsamtalerne ikke bliver afbrudt, når man taler i telefon med Panasonic KX-TG2511NEM. Udover perfekt lyd og forbindelse er det værd at fremhæve, at denne trådløse telefon har en yderst brugervenlig 1,4 tommer LCD skærm med baggrundslys.

Hvis du har behov for lidt mere af det hele i samme kvalitet er vores anden trådløse telefon fra Panasonic et godt bud. PanasonicKX-TG8051NEB kan betegnes som storebror, når det gælder vores to trådløse telefoner. Med denne trådløse telefon kan du lidt mere. PanasonicKX-TG8051NEB har de samme tekniske specifikationer, som er fremhævet ved Panasonic KX-TG2511NEM. Den store forskel er dog, at PanasonicKX-TG8051NEB kan lagre op til 200 numre - 150 numre flere end lillebroderen. Og med 30 ringetoner har PanasonicKX-TG8051NEB 20 ringetoner mere end Panasonics mindre model i denne serie af elegante trådløse telefoner.

Flere modeller på vej
Hvis du stadig mangler funktioner, så følg med her på siden eller hold dig opdateret via vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med nye modeller.

feedback
feedback