fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Tele Call Danmark er nu en del af telekæden, både som Telekæde forhandler i Odense men også som leverandør til de andre butikker i Telekæden som er fordelt over hele Danmark. Tele Call Danmarks gode samarbejde med Telekæden har du som kunde fordel af, for du har nu mulighed for at se flere af vores telefoner til ældre og handicappede, hos din lokale telekæde forhandler. Vi har naturligvis stadig tilgængelig telefoni til ældre og handicappede som vores speciale, og alle vore forhandlere har naturligvis adgang til vores specialviden på området og praktisk erfaring, som vi har opbygget gennem en længere årrække.

Tele Call samarbejder med Telekæden - Sammen gør vi samtale let

Du har nu også mulighed for at handle gennem vores Telekæde webshop hvor vi nu kan nu kan tilbyde et meget stort udvalg af mobiltelefoner og abonnementer fra flere forskellige teleselskaber. 
På samme måde som vi udvælger de fastnettelefoner og mobiltelefoner som er mest velegnet til ældre og handicappede, til vores sortiment af telefoner til ældre og handicappede, har vi som Telekæde forhandler valgt TDC mobil abonnement som passer godt til ældres behov. Med et TDC mobil abonnement, betaler du kun for dine samtaler.   
Velkommen som kunde hos Telekæden Tele Call Danmark  

Få nyheder direkte i din indbakke: