fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

De besøgende på HITmessen var vilde med vores meget store udvalg af fastnet og mobiltelefoner til ældre og handicappede.

HIT messe 2009 it hjælpemidler og ældrevenlige telefonerVores 6 meter brede stand på HITmessen, var særdeles godt besøgt d. 15. og 16. september 2009 som HITmessen varede. Der var især meget stor interesse for vore store udvalg af mobiltelefoner til ældre og handicappede. Mange var overrasket over hvor elegant og let en mobiltelefon til ældre kan være. 

Stand på årets HIT messe mødte stor interesse for telefoner til ældre

Emporia har udviklet fire nye mobiltelefoner til ældre, og det er ikke tilfældigt at mobiltelefonerne er lavet som de er, for da emporia startede med at udvikle mobiltelefoner til ældre, havde de 100 ældre og andre eksperter med på råd, for at imødekomme de særlige krav som ældre har til mobiltelefonen. Det er blevet til fire varianter af mobiltelefoner til ældre for på bedste måde at dække de ældres behov for en elegant og brugervenlig mobiltelefon som ikke vejer meget. I stedet for menuer som for mange ældre virker uoverkommelige at sætte sig ind i, er funktionerne på de ældrevenlige emporia mobiltelefoner flyttet ud på siden, så en knap har en funktion, -let og overskueligt, især for ældre som ikke tidligere har haft en mobiltelefon, eller for ældre som har arvet en avanceret mobiltelefon, som den ældre ikke kan finde ud af, eller ikke orker at sætte sig ind i, for de ældres behov for telefoni, er ofte kun at telefonerer og måske også at sms’e. Og det er netop hvad emporia mobiltelefonerne kan. Enkeltheden og det lækre design gør også mobiltelefonerne meget velegnet til unge udviklingshæmmede, som netop efterspørger en smart mobiltelefon som er nem at bruge. De fire nye mobiltelefoner til ældre og handicappede er emporia TALK, emporia TALK premium, emporia TIME, og emporia LIFE plus som har nødkald. Klik på navnet på mobiltelefonen for at læse mere.

 

De fleste besøgende var meget imponeret over vores meget store udvalg af fastnettelefoner som dækker de mange forskellige behov som ældre og handicappede har til en fastnettelefon. Fastnettelefoner med store tydelige taster og tydeligt display, ekstra forstærkning (forstærkertelefon), mulighed for at besvarer kald via fjernbetjening, stemmestyret opkald, store fototaster, talende nummerviser og mulighed for automatisk opringning når røret løftes, er blandt de funktioner som vores store udvalg af fastnettelefoner har.

Der var særlig interesse for ClicktoPhone, bluetooth fjernbetjening til en mobiltelefon med Windows mobile. ClicktoPhone gør en avanceret moderne mobiltelefon til en handicap mobiltelefon til bevæge hæmmede.
Det er nu muligt for motorisk handicappede, som kun er i stand til at aktiverer en kontakt, at benytte en moderne mobiltelefon med windows mobile. I nemmeste niveau kan mobiltelefonen modtage opkald og ringe op til foretrukne kontaktpersoner. I menuen på CLICKtoPhone programmet, kan der skiftes til mere avancerede niveauer så der er mulighed for at sms’e, og i det mest avancerede niveau kan click2phone styrere alle funktionerne i Windows mobile mobiltelefonen, så den handicappede kan udfordres og gå tilbage hvis niveauet er for krævende.

Få nyheder direkte i din indbakke: