fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Mange ældre besøgte vore stand med fastnettelefoner og mobiltelefoner til ældre, på ældre messen i Gribskov.
Gribskov kommune fejrede den internationale ældredag, ved at holde messe for kommunens ældre borgere.

Mange besøgende på ældremesse i Gribskov

 

Stort fremmøde på årets Ældremesse i Gilleleje hallen

Ældre messen som i år blev afholdt i Gilleleje hallen, repræsenterede et bredt udsnit af tilbud til ældre fra mange forskellige virksomheder. Vi er meget glade for at vi havde mulighed for at vise vore fastnettelefoner og mobiltelefoner til de ældre borgere kommunen. Og vi blev vel modtaget med den overordentlige store interesse for vore fastnettelefoner og mobiltelefoner til ældre mennesker. Mange ældre var overrasket over at se det store udvalg af telefoner til ældre som vi fremviste på ældre messen. ”Der er en telefon som kan opfylde ethvert behov for telefoni for ældre ” var blandt de kommentarer som vi hørte på ældre messen, og det er netop vores mission. Vi vil garantere tilgængelig telefoni til ældre, uanset hvilket behov den enkelte har.

På ældremessen havde de ældre mulighed for at afprøve vores fastnettelefoner og mobiltelerfoner, og der var mange som benyttede muligheden for at afprøve hvilken fastnettelefon eller mobiltelefon som bedst opfylder netop deres behov. Blandt de ældre som bruger høreapparat, var der især mange rosende ord til BIGTEL forstærkertelefonen som har op til 40dB forstærkning og en kraftig teleslynge indbygget, som nemt opfanges af telespolen i høreapparatet. Flere ældre var meget begejstrede over den høje klare lyd fra forstærkertelefonen, så de nemt kunne hører, selv uden høreapparat. 


Også mobiltelefonerne til ældre blev afprøvet flittigt. Især de nye mobiltelefoner til ældre fra emporia var et trækplaster. Samtlige ældre som afprøvede de nye emporia mobiltelefoner til ældre, kunne tydeligt hører hvad der blev sagt i mobiltelefonen. Blandt dem som afprøvede emporia mobiltelefonerne var der flere ældre som bruger høreapparat. Den enkle betjening, de store tydelige taster og det brede display med stor skrift på emporia mobiltelefonerne blev værdsat meget af de ældre som besøgte os på ældre messen i Gilleleje.

 

Få nyheder direkte i din indbakke: