fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Projekt Nem kommunikation er afsluttet, og hjælpemidlet evalueret. Med stor ros til følge! Produktet ”DoMyDay – Nem Kommunikation ” bliver et ideelt hjælpemiddel til demente.

 DoMyDay hjælpemiddel der skaber struktur for udviklingshæmmede og autister

Sådan ser det ud, vores nye hjælpemiddel til demente, DoMyDay. Produktet forventes helt klar til august.

Vi har udviklet, mener vi, et perfekt hjælpemiddel til demente borgere

Redigeret den 9/12-16

Siden januar sidste år har vi hos Tele Call arbejdet på vores helt store satsning. Den hedder DoMyDay, og er et hjælpemiddel til demente. Et rigtig godt hjælpemiddel, viser de første tests. Syddansk Sundhedsinnovation har set på produktet som en del af projektet patient@home, og resultaterne er opløftende.

Vi har testet produktet på mennesker med Downs, Parkinsons, hjerneskade, og ikke mindst demens. Alle, der har haft produktet med hjemme, har haft glæde af det.

”Det betyder alt. Den igangsætter mig med ting, jeg ikke tidligere har gjort. Den hjælper mig med at komme op af sofaen, hvor jeg ellers ligger det meste af dagen” fortæller Bente Jacobsen, der er en af testpersonerne.

Hjælper med struktur og kommunikation

Ligesom for alle de andre testpersoner, har hjælpemidlet gjort en stor forskel for Bente. DoMyDay er nemlig et godt eksempel på, hvad man kan gøre med moderne velfærdsteknologi. Udover at have en flot brugerflade og et lækkert design, virker DoMyDay som en hjælpende hånd i hverdagen.

Bente Jacobsen får hjælp til at huske at tage sine piller, vaske tøj, støvsuge og en masse andet. Hun har med andre ord fået en permanent hjælper i hjemmet. Det er med udgangspunkt i tilfælde som Bentes, at Syddansk Sundhedsinnovation har konkluderet hvilke positive effekter, hjælpemidlet kan have:

DoMyDay kan give brugerne øget selvstændighed, forbedret livskvalitet, gøre behovet for personaleassistance mindre, og skabe mere tryghed. Det demonstrerer undersøgelsens resultater.

Og Bente Jacobsen lægger ikke skjul på, hvad hun mener om sit hjælpemiddel.

”Det var den bedste julegave, jeg kunne få”, siger hun.


Hos Tele Call fortsætter vi lige nu udviklingen, for at gøre vores hjælpemiddel til demente helt klar. Lige nu arbejder vi hen imod en start på serveren i driftsmiljø sidst i august.

Få nyheder direkte i din indbakke: