Se, hvad en klaptelefon til ældre m/ kamera koster!

En ny Klaptelefon til ældre fra Doro med Kamera og blitz!

Hvad der først og fremmest adskiller Doro 615 fra så mange andre kedelige mobiltelefoner, er det stærke kamera. Med kameraet i Doro 615 har du mulighed for til evig tid at forevige dine gode stunder enten alene, eller med venner og familie.

Kameraet på Doro 615 har en opløsning på 3.2 megapixel, hvilket absolut er i den pæne ende, samt en stærk blitz, der kan lyse alle situationer op. Af denne grund kan du – hvad end det er morgen, midt på dagen eller aften under en god middag – tage et billede, der både kan fremkaldes på ordinær vis eller printes ud fra en computer. Du har alle de muligheder, den digitale tidsalder medfører, med en Doro 615 fra Tele Call Danmark!

Alle de funktioner, en ældrevenlig Klaptelefon skal have

Der er naturligvis andre gode grunde til at vælge netop Doro 615 som din næste mobiltelefon end det stærke kamera. Også selve designet og udformningen på telefonen med tydeligt adskilte gummiknapper og ophøjede gummikanter bør nævnes. Netop dette specielle design sikrer, at telefonen er nem at bruge selv for mennesker med bevægelsesvanskeligheder eller synsvanskeligheder, samt at Doro 615 sagtens kan tåle at blive tabt på gulvet.

Tryghedsalarm, FM-Radio, tastaturlås, lommeregner, kalender, ur .. listen over Doro PhoneEasy 615’s (Doro 615) funktioner er lang, og vi har ikke plads til at nedskrive dem alle her. Tag i stedet og besøg TeleCall.dk, hvor du også kan se mere om klaptelefonen Doro 615 med blitz-kamera – her har du også mulighed for at se, hvor meget du skal betale for herligheden. Vi vil godt sætte hovedet på blokken for, at du bliver positivt overrasket!

Doro 615 er nu udgået og erstattet af vores andre klaptelefoner