fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

For Hanne på 39 år er mobiltelefon ikke bare hendes mobiltelefon. Mobiltelefonen er også et hjælpemiddel, der gør, at hun selv kan løse daglige opgaver, som ellers ville have været umulige.

Det velfærdsteknologiske hjælpemiddel DoMyDay er nu færdigudviklet Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i September 2015 viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu bedre. Nu...

Tele Call lancerer nu 3 telefoner, der har det tilfældes, at du skal trykke på én knap, så ringer telefonen op. Tasterne kan være billeder af din familie. Mere ældrevenlige telefoner fås ikke.

Det er blevet bestemt, at du kan få betalt dit MOBI:DO-abonnement af kommunen, hvis du bliver visiteret til det. MOBI:DO er en app, der hjælper kognitivt udfordrede borgere.

Resultaterne fra CoLabs evaluering af DoMyDay er opløftende. Hjælpemidlet, der er rettet mod demente og hjerneskadede, er til stor gavn for brugerne, fortæller fagpersonaler.

Alcatel one touch 20.04G har lavet en ældrevenlig mobiltelefon, der forener det enkle og det elegante. Den er til dig, der vil have en meget simpel telefon, men også være med på noderne.

Vi er meget stolte af at idriftsætte serveren til DoMyDay, endda før den planlagte dato Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i april viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu...

Projekt Nem kommunikation er afsluttet, og hjælpemidlet evalueret. Med stor ros til følge! Produktet ”DoMyDay – Nem Kommunikation ” bliver et ideelt hjælpemiddel til demente.

De første tests af vores hjælpemiddel til demente, DoMyDay, viser, at det kan gøre en stor forskel. Også folk omkring den demente oplever en lettere hverdag, viser resultaterne. DoMyDay er et hjælpemiddel til demente. Det er netop blevet testet...

Vi er glade for at kunne annoncere, at Tele Call har overtaget MOBI:DO som er en app for struktur. Det er en app til struktur, der hjælper kognitivt udfordrede med alle dagens gøremål.

Få nyheder direkte i din indbakke: