fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

DoMyDay til mennesker med demens, hjerneskade og andre kognitive funktionsnedsættelser, er udviklet af Tele Call, og får ny sin egen hjemmeside: DoMyDay.dk På DoMyDay.dk er alt information om hjælpemidlet samlet, så det er nemmere at få et...

DoMyDay hjælpemiddel hjælper demente i Odense

Hjælpemidlet DoMyDay - strukturerer hverdagens aktiviteter for demente Som dement kan de udfordringer, der for andre virker små, synes umulige at overkomme. Hidtil har man ikke kunnet gøre meget ved det. Det kan hjælpemidlet DoMyDay ændre...

DoMyDay strukturhjælpemiddel til kvinde med downs

For Hanne på 39 år er mobiltelefon ikke bare hendes mobiltelefon. Mobiltelefonen er også et hjælpemiddel, der gør, at hun selv kan løse daglige opgaver, som ellers ville have været umulige.

Det velfærdsteknologiske hjælpemiddel DoMyDay er nu færdigudviklet Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i September 2015 viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu bedre. Nu...

Tele Call lancerer nu 3 telefoner, der har det tilfældes, at du skal trykke på én knap, så ringer telefonen op. Tasterne kan være billeder af din familie. Mere ældrevenlige telefoner fås ikke.

Det er blevet bestemt, at du kan få betalt dit MOBI:DO-abonnement af kommunen, hvis du bliver visiteret til det. MOBI:DO er en app, der hjælper kognitivt udfordrede borgere.

Resultaterne fra CoLabs evaluering af DoMyDay er opløftende. Hjælpemidlet, der er rettet mod demente og hjerneskadede, er til stor gavn for brugerne, fortæller fagpersonaler.

Alcatel one touch 20.04G har lavet en ældrevenlig mobiltelefon, der forener det enkle og det elegante. Den er til dig, der vil have en meget simpel telefon, men også være med på noderne.

Vi er meget stolte af at idriftsætte serveren til DoMyDay, endda før den planlagte dato Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i april viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu...

Projekt Nem kommunikation er afsluttet, og hjælpemidlet evalueret. Med stor ros til følge! Produktet ”DoMyDay – Nem Kommunikation ” bliver et ideelt hjælpemiddel til demente.

Få nyheder direkte i din indbakke: