fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Kanso M100 mobiltelefon til ældre

Vi er glade for at præsentere en dansk designet mobil - Kanso M100

Let at benytte, let at komme igang med. Det elegante design omfatter ekstra store oplyste taster med ekstra tydelige tal. Tasterne har god indbyrdes afstand, og der er nødkald til op til tre numre ved tryk på den røde knap bag på telefonen.

Sjældent god instruktionsbog


Her hos Tele Call Danmark har vi skabt nye brugermanualer til flere af vores telefoner, simpelthen fordi vi kan gøre det bedre end de originale. Det har vi ikke behøvet her. En sjældent god instruktionsbog gør det dejlig let at komme igang. Og har man lyst til at lege med de efter TeleCalls standard ret så mange detaljer og funktioner, så er de lige til at gå til. Også selve menuerne i telefonen er meget brugervenligt, dansk design.

Enkel, men personlig mobiltelefon til ældre

Når man søger en mobil til ældre, bør mang søge enkelhed. Kanso M100 vil være vidunderligt let at bruge i det daglige. Knapperne er få og enkle og har logiske funktioner. Men Kanso M100 har samtidig relativt mange detaljer i menuen i forhold til de fleste af vores mobiler. Det betyder, at vælger du Kanso M100, kan den hurtigt blive en meget personlig telefon. Mange detaljer kan stilles, så telefonen fungerer præcis, som man helst vil have det. Man kan f.eks. besvare opkald på tre måder: Med tryk på en særlig knap, tryk på en hvilken som helst knap eller ved at åbne klappen.

Kanso M100 mobiltelefon til ældre: Denne mobiltelefon til ældre har enkel isætning af simkort, hvilket er med til at gøre den nem at komme igang med. Instruktionsbogen leder let brugeren af denne mobiltelefon til ældre igennem processen. Kanso M100 har medfølgende oplader, som er med til at gøre denne mobiltelefon til ældre attraktiv. Et LED lys indikerer tydeligt om telefonen er korrekt isat og om den er i gang med at lade op eller opladningen er fuldført. I daglig brug af Kanso M100 viser LED-lyset opkald, mistet kald eller sms modtaget. Denne mobiltelefon til ældre gør det muligt at tale håndfrit via højttaleren bag på telefonen eller gennem det særlige stik til hovedsæt. Disse to muligheder kan også bruges, vis man vil benytte den indbyggede FM radio i Kanso M100. Kvikkald på Kanso M100 omfatter 8 forskellige numre, som oprettes fra telefonbogen, altså telefonens hukommelse, der omfatter op til 100 numre. Er hovedsæt sluttet til, er det muligt at besvare opkald direkte fra hovedsættets svarknap på denne mobiltelefon til ældre. Og som noget særligt kan Kanso M100 parkere opkald midlertidigt gennem tryk på en enkelt taste. Den parkerede samtale ”hentes frem igen” ved tryk på samme taste. Er der ubesvarede opkald, findes de let i listen med ingående, udgående og ubesvarede opkald, som listes i telefonens opkaldsliste. Ved valg i listen giver denne mobiltelefon til ældre adgang til Opkald, Rediger nummer, Send sms til, Slet, Gem nummer og Vis nummer. I det hele taget er funktionerne logiske og enkle, så det kun vil tage meget kort tid at komme til at føle sig fortrolig med sin Kanso M100 mobiltelefon til ældre. F.eks. kommunikerer telefonen med letforståelige symboler, når der er noget, man bør tage sig af. Det kan være en besked, der venter på telefonsvareren, en sms, der ikke er læst endnu eller måske en påmindelse om, at din Kanso M100 mobiltelefon til ældre er stillet til at ringe lydløst, så kun den kraftige vibrator vil aktiveres ved opkald. Denne mobiltelefon til ældre er gennemtænkt og logisk opbygget hele vejen igennem. Kanso M100 er ikke en telefon til den stærkt funktionssvækkede bruger, men omvendt er alle funktioner i denne mobiltelefon til ældre højst praktiske og lette at indstille.

Få nyheder direkte i din indbakke: