fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Få Moderne IP telefoni med IPnordic

Vi tilbyder nu moderne IP telefoni til virksomheder, som kun vil have den nyeste og mest moderne telefoni. Vi skræddersyer netop denne unikke løsning for telefoni til dig og får derfor dækket den enkeltes behov så optimalt som overhovedet muligt.
Med IP-telefoni fra IPnordic kan du kombinerer ip bordtelefoner og mobiltelefoner under dit omstillingsanlæg og omstille opkald mellem alle telefoner.

IP telefoni giver din virksomhed en billig, hurtig, fri og ukompliceret kommunikation, der giver økonomiske besparelser, øget fleksibilitet og dermed forøget produktivitet.

Vi leverer totalintegreret IP telefoni, hvor alle virksomhedens telefoner og kommunikationslinier, ind – som udenlandske, integreres i en komplet løsning, der opfylder din virksomheds eksakte behov.

En af de rigtige gode fordele ved IP-telefoni fra IP nordic er, at de gør de gamle og dyre telefonomstillingsanlæg overflødige. Med vores løsning vil I få et hosted omstillingssystem, der altid vil være opdateret med de nyeste funktioner indenfor IP –telefoni.

Det gør selvfølgelig også, at hvis jeres ønsker og behov ændres, ja så kan det tilpasses i løbet af få minutter over de eksterne servere, vi har.

IPnordic yder support og service 24 timer i døgnet. Det gør jer sikre på at få en af markedets mest driftssikre løsninger.

Det eneste vores kunder skal gøre sig klart, er hvilke ønsker, man gerne vil have opfyldt med hensyn til fremtidige teleløsninger.

IPNORDIC - telefoni, der fungerer, som er stabil og som der er god økonomi i!

Kontakt os for at få et gratis og uforpligtigende tilbud

Få nyheder direkte i din indbakke: