fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Huawei Sonic Smartphone – den første Android telefon i Verden på grønlandsk.

I kraft af et samarbejde med Tele Greenland kan Tele Call nu snart levere den smarte Huawei Sonic Smartphone - den første Android Smart Phone i verden på grønlandsk.  

Nu kan grønlændere i Danmark også bruge smartphone på modersmålet. Det er Tele Greenland, der har fået lavet software på grønlandsk til den elegante kinesiske Huawei Sonic SmartPhone. Denne nyhed skal grønlændere i Danmark selvfølgelige ikke snydes for. Derfor har Tele Greenland indgået aftale med Tele Call, der skal forhandle den første Smartphone på grønlandsk til grønlændere i Danmark – og selvfølgelig også til andre borgere i Danmark, der vil være med på den seneste Android – teknologibølge til billige penge.

Smart og billig SmartPhone med den seneste Android teknologi.
Og der er noget at se frem til for de borgere i kongeriget, der vil have en billig Android SmartPhone, der kan det samme som telefoner i den dyre ende af SmartPhone skalaen. Huawei Sonic telefonen er enkel i sit design. Til gengæld er der brugt tid på at kræse for teknologien, brugervenligheden og funktionaliteten. Med Huawei Sonic får man derfor en smart og billig Smartphone med den seneste Andorid opdatering – Android 2.3 ”Gingerbread” installeret.

 Fremtidssikret SmartPhone og større brugervenlighed end andre lavpristelefoner.
At den kinesiske producent Huawei har tænkt mere på funktionalitet og features til telefonen betyder, at Huawei Sonic er flere milepæle foran andre lavpris SmartPhones. Som med de dyreste Android Smartphones er der mulighed for at bruge trådløs hotspot, og der er ”turn by turn” funktion, så man lettere kan styre menuen.

Med den præinstallerede Android 2.3 ”Gingerbread” opdatering er Huawei Sonic fremtidssikret.
Denne opdatering indeholder naturligvis den seneeste NFC teknologi, der på sigt kan afløse dankortet og andre betalingsmidler. Når butikker rundt omkring i landet får installeret Scannere, kan man med NFC teknologien automatisk med et vift med sin SmartPhone overføre penge fra sin konto i stedet for at vente ved kassen. Udover denne smarte funktion er der også tænkt på brugervenligheden i”gingerbread” opdateringen. De der har store tykke fingre kan nu lettere bruge Android tastaturet via touch skærmen. Tasterne er blevet rektangulære, og mellemrummene mellem tasterne er blevet større, så nu tager det ikke længere en krig at skrive en sms for de fumlefingrede.

Bestil den nu og vær blandt de første med en grønlandsk Smartphone. Huawei Sonic på grønlandsk bliver lanceret den 22. november, men bliv blandt de første

 

feedback
feedback