fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Vi, hos Tele Call, har i lang tid haft et ønske om at udvide vores sortiment til også at inkludere telefoner, der ikke nødvendigvis er skabt specifikt til ældre eller handicappede. Netop dette er lykkes med tilføjelsen af fire, nye klassikere i vores katalog – vi er sikre på, at I kender dem i forvejen, da dette er nogle af de bedste fastnettelefoner, der nogensinde er lavet!

Fire nye fastnettelefoner bydes velkommen i sortimentet hos Tele Call

Som afsløret herover drejer det sig om fire fastnettelefoner. I kender dem sikkert, da dette er absolut designklassikere. Fastnettelefoner, der har vundet udbredelse på deres ikke alene praktiske, men også æstetisk korrekte design. Fastnettelefonerne passer glimrende ind i såvel et privat og stilrent hjem, men også i professionelle arbejdsmiljøer!
De fire fastnettelefoner, der her er tale om, er følgende:

  • Lady – En smuk telefon, vi hos TeleCall både får hjem i farverne rød, creme og antracit. Telefonen passer især i private hjem med det stilrene design og kan give ethvert rum et ekstra spark, hvis Lady vælges i rød. Navnet referer til kvindens naturlige former – se selv Lady telefonen, da du hurtigt vil forstå hvorfor!
  • Kirk Delta S3 – Netop denne fastnettelefon har lagt model til så mange andre fastnettelefoner, at det er praktisk taget umuligt at tælle dem efterhånden forstås hurtigt, når man ser den overskuelige overflade i de flotte og professionelle farver!
  • Plus Castor – Savner du en simpel, men nyttig fastnettelefon? En telefon, du ved, hvor du har? I så fald bør du tage et ekstra kig på Plus Castor fastnettelefonen, der er designet af en dansker med adskillige designpriser i bagagen!
  • Linde No. 1 – Denne telefon er tilpas ny til, at vi ikke med rette kan kategorisere den som en klassiker endnu – men lur os, om den ikke ender med at blive det! Linde No. 1 er en fantastisk smuk telefon, der med sit design er med til at bryde grænser og opsætte nye.

Du kan se vores flotte Vægtelefoner her.
Vi er stolte af at kunne præsentere en række helt nye fastnettelefoner, der er henvendt til alle, og ikke blot handicappede og ældre. Vi håber, at I vil tage godt imod designklassikerne!

Få nyheder direkte i din indbakke: