fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Mobiltelefon til ældre seniorer. Store knapper og ekstra høj lydstyrke

emporia TALKpremium er en emporia mobiltelefon med store knapper og høj lydstyrke, som er udviklet specielt til ældre og handicappede med nedsat syn, hørelse og motorik. emporia TALKpremium mobiltelefonen er elegant udført og er meget nem at bruge, man er faktisk ikke nødt til at læse brugsanvisningen for at kunne finde ud af at benytte emporia TALKpremium mobiltelefonen. 

Telefonen udmærker sig særligt ved sit brugervenlige design og lille størrelse. TalkPremium er ikke større end to tændstikæsker og vil passe ned i selv den mindste dametaske. Telefonen er utroligt hådrfør og med et nyt og forbedret batteri, kan du tale i telefon uden at skulle bekymre dig om at blive afbrudt af et dødt batteri. Der er navigationsknapper på siden af telefonen, så du nemt kan styre volumen, tænde og slukke og tilslutte et headset. Det at funktionerne er placeret på siden og ikke på fronten af telefonen, har givet plads til større og mere tydeligt definerede knapper.

I bunden af telefonen er der en lille udtrækkelig låge, hvor de vigtigste telefonnumre kan nedskrives, så glemmer du ikke dem, også selvom du måske har glemt telefonbogen derhjemme.

Få nyheder direkte i din indbakke: