fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Mobiltelefon til ældre i særligt flot design - emporia Elegance

emporia ELEGANCE ældrevenlig mobil telefon

Nye mobiltelefoner, gadgets og dimser med en opgraderet teknologi gør sig bemærket på markedet.

Smartphones med nye og forbedrede funktioner efterspørges i høj grad af de unge og medie kyndige folk, som de får med stor internetadgang. Men mobiltelefonerne er ikke lette at bruge, især ikke for den ældre generation. Ældre mennesker vil hellere vælge en enkel mobiltelefon til ældre, som ville giver dem mulighed for at ringe og skrive sms. Emporia Elegance er en nyere tilføjelse i verden af mobil teknologi, som er en mobiltelefon der er særligt fremstillet, og holder de ældres behov i fokus. Men emporia mobiltelefonen bliver også bemærket af en anden gruppe dvs. folk der har svage øjne og fysiske handicap, som blive hjulpet med et godt greb på mobiltelefonen, store knapper og tydeligt display.

Emporia Elegance er indtil dato, Emporias mest slående håndholdte telefon, med et piano sort finish og krum ryg.

Det er et ydre i høj kvalitet med rustfrit stål belægning. emporia ELEGANCE er i øjeblikket tilgængelig i sort med en metallisk bælte som adskiller display og numer taster Strimlen har to store taster til besvarelse og afslutning af opkald, samt retningsbestemte knapper. Emporia ELEGANCE mobiltelefonen til ældre svarer til andre almindelige telefoner med hensyn til vægt og størrelse. Den vejer blot 90 g og har en størrelse på 106x50x17mm, og byder på et display med 128x160  pixel opløsning.

Mobiltelefonen har større nummertaster i forhold til andre mobiltelefoner, hvilket er Emporias varemærke.

Hver gang du foretager eller modtager et nyt opkald, vil mobiltelefonen bede dig om at gemme nummeret, det er der ingen andre mobiltelefoner der gør. Telefonbogen kan gemme op til 220 numre. Udover at være til kald og sms, som mobiltelefonen er, er alarm/vækkeur og lommelygte inkluderet. Alarmen er meget enkel at betjene. Ringetone har en høj lyd. LED lommelygten i særdeleshed er værd at nævne, hvor man med en side knap betjener den.
Emporia elegance mobiltelefonen har en skærm, som er stor nok til at læse den store tekst når du skrive til dine venner og familie. Mobiltelefonen viser også ekstra hjælpe tekster på skærmen for at gøre brugen endnu lettere. Hovedmenuen som man kommer ind i ved et tryk på siden af mobiltelefonen, har kun fire grundlæggende muligheder: telefonbog, besked, opkaldslog og indstillinger. Den brede skærm har en turkisblå tekst med sort baggrund. Skrifttypen er stor, men kan justeres efter dit behov. Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre, har polyfoniske ringetoner og melodier med fem forskellige ringetone styrker.

Et genopladeligt batteri, oplader og en selvforklarende manual hører med emporia ELEGANCE mobiltelefonen.

Emporia ELEGANCE mobiltelefonen til ældre har en fantastisk lydkvalitet, -også ved håndfri samtale. Mobiltelefonen er ikke til i at se film, video eller surfe websider, da det ikke tilbyder internetadgang eller medie indstillinger. Batteriet holder  næsten 180 minutter på taletid og 250 timer, når der holdes på standby. Med færre funktioner end andre mobiltelefoner, er emporia ELEGANCE en pålidelig mobiltelefon med de grundlæggende funktioner som telefonsamtale og sms tekst, og bestemt et oplagt valg for ældre som vil have en enkel mobiltelefon.

Få nyheder direkte i din indbakke: