fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Doro PhoneEasy 612 med kamera

Doro 612 - Doro PhoneEasy 612

Der er mange ældre, der har efterspurgt en mobiltelefon med kamera i.

Nu er den her - Doro 612!!!

Den lille mobiltelefon fra Doro, som vi nu lancerer, har en nyhed med sig på markedet for ældrevenlige teleløsninger.

Det lille kamera er forbrugervenligt, let at anvende, og giver mulighed for hurtigt og nemt at være tættere på familie og venner ved at kunne videregive øjebliksbilleder fra hverdagen.

Kameraet er på 2 megapixel. Den indbyggede hukommelse giver mulighed for at gemme op til 40 billeder på kameraet. Med ekstra hukommelseskort kan der være endnu flere.

Der er en billedfremviser i Doro 612, så man hurtigt kan få overblik over sine billeder.Man kan med det tilhørende USB- kabel lægge billeder på sin computer, når man har tid. Derfra kan man så selv printe ud, eller man kan i fotohandlen få de gode fremkaldt på helt almindeligvis.

For at kunne sende billeder til familie og venner, skal man kunne bruge MMS´en. Derfor er der en udførlig vejledning i brugsanvisningen, som er let at gå til. Der skulle jo nødigt være nogen, der alligevel ikke tør bruge, det smarte lille kamera med alle dets muligheder.

Så nu er den her den lille ældrevenlige mobil Doro 612, der kan tage gode øjebliksbilleder for at andre kan se og dermed dele, hvad der sker i ens liv!

Mulighederne for at fotografere med mobilen er der hvert fald nu og på en let tilgængelig måde!!!

Se også vores andre doro mobiltelefoner

feedback
feedback