fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Frygter du, at du selv eller en af dine kære kan komme i den situation, at du eller de falder i hjemmet eller mister bevidstheden, så har Doro designet en brugervenlig og enkel mobiltelefon, der automatisk kan sende en alarm til nødkaldsnumre man selv vælger.

Alarmen kan tilpasses personlige behov

Doro HandlePlus 334 IUP som mobiltelefonen kaldes kan forudindstilles til automatisk at ringe op til forud indkodede numre, hvis personen der bærer mobiltelefonen enten falder eller mister bevidstheden. Den automatiske alarmopkald på Doro 334 IUP er så brugervenlig, at den kan indstilles til at blive aktiveret på fem forskellige måder. Fordelen er, at Doro 334 IUP alarmen dermed kan tilpasses brugerens personlig behov. Hvis brugeren risikerer at falde I hjemmet kan alarmen indstilles til at blive aktiveret, hvis mobiltelefonen vipper 45° ud af kurs fra en lodret eller en vandret position. Hvis brugeren risikerer at miste bevidstheden kan alarmen på Doro 334 IUP også aktiveres, hvis mobiltelefonen er ubevægelig. Endeligt kan funktionen ubevægelig kombineres med de to andre muligheder.

Doro 334 - telefon der automatisk kan sende en alarm, hvis du er i nød

Simpel aktivering og deaktivering af alarm

For alle fem indstillinger gælder det, at alarmen på Doro 334 IUP bliver aktiveret efter fem sekunder i de 5 sekunder ude af position eller efter 5 sekunders ubevægelighed. Efter 30 sekunder påbegyndes nødkaldssekvensen. Såfremt alarmen er aktiveret ved en fejl, så er der ingen grund til bekymring. Alarmen deaktiveres ved enten at bringe mobiltelefonen tilbage til rette position eller bevæge mobiltelefonen inden for 25 sekunder.

Enkle og brugervenlige opkaldsfunktioner og egnet til hørehæmmede

Doro 334 IUP er utrolig enkel og nem at bruge. Der er ingen unødige funktioner. Doro 334 IUP kan kun benyttes til at modtage opkald, ringe op og til at foretage nødopkald. Derudover har Doro 334 IUP 4 hurtigvalgstaster, hvor det e muligt at skrive navnene på de fire nærmeste venner eller familiemedlemmer. Det betyder, at opkald til de mest kaldte numre kan foretages ved blot et tryk på en tast.

Med Doro 334 IUP er der også tænkt på, at personer med nedsat hørelse skal kunne bruge telefonen.  Doro 334 IUP er med klassificeringen T3/M3 således lavet, så den er kompatibel med de fleste høreapparater.

Doro 334 IUP er en videreudvikling af Doro HandlePlus 334gsm, der har de samme brugervenlige funktioner. Doro 334 gsm er værd at kigge nærmere på, hvis du ikke har behov for en automatisk aktiveret alarm.

Få nyheder direkte i din indbakke: