fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

doro 610 klaptelefon

Doro 610 er ikke længere i produktion og er derfor udgået fra vores sortiment.

Doro fører en lang række af mobiltelefoner med ekstra høj lyd, forstærke ringestyrke, teleslynge og en høj HAC klassifikation til høreapparater. Klik Her for at se vores sortiment af mobiltelefoner fra Doro.

Vi har på TeleCall været utroligt glade for Doro klaptelefonen Doro 410, som i lang tid har haft titlen som den bedste mobiltelefon for hørehæmmede. Nu er tiden midlertidigt kommet til, at Doro 410 skal erstattes, hvorfor vi stolte kan præsentere Doro 610´s ankomst. Mesteren afløses af en ny mester!

Doro 610 - Måske den bedste mobiltelefon til hørehæmmede lige nu

Det er især de hørehæmmede, der med Doro 610 er kommet i fokus. Det er sket blandt andet ved hjælp af en yderst effektiv teleslynge, der sammen med ens høreapparat sikrer, at man altid tydeligt kan høre personen, man snakker med, når man benytter Doro mobilen.
Også en ringestyrke på hele 85dB kan telefonen prale af, på trods af den lille størrelse og den beskedne vægt på bare lidt over 100 gram. Dette sikrer, at langt de fleste opkald kan høres, lige meget om man befinder sig indenfor husets fire vægge eller ude at gå i naturen med ens Doro mobil.
På grund af de sublime sammenspil med høreapparater har Doro 610 også fået klassifikationen ”M3/T4”. Dit høreapparat er med garanti også kompatibelt med denne Doro mobil!

For at styrke brugervenligheden i Doro 610, er der også kommet visse andre nye tiltag i spil. Man har, under skærmen, adgang til 3 genvejstaster med bogstaverne A, B og C. Dem kan man selv indstille til ens foretrukne funktioner. Ved siden af finder man også en hurtigtast til SMS’er, som Doro 610 naturligvis både kan skrive og modtage.
Man har også mulighed for at skjule visse funktioner, man ikke ønsker eller aldrig bruge. Tilpas den Doro mobil Doro 610 præcis til det, du ønsker at bruge mobiltelefonen til hørehæmmede til!

Doro 610 er som nævnt en klaptelefon. Med denne har du mulighed for nemt at tage og afslutte opkald ved henholdsvis at åbne eller at lukke klaptelefonen. Doro 610 vejer ikke mere end 103 gram, selv med batteriet indsat, og kan derfor medtages i hver en lomme eller taske. Grundet den høje lydstyrke kan man også høre telefonen, hvis den ringe i netop en taske!
Gummiknapperne på fronten er tydeligt adskilt fra hinanden og meget nemme at ramme, og selv hvis man skulle være så uheldig at tabe Doro mobilen, sørger gummikanterne for, at den er klar til endnu en omgang.
Doro 610 er alt i alt en ganske glimrende mobiltelefon til ældre, og især de ældre, der har problemer med hørelsen. Alt det, der gjorde Doro 410 til en fantastisk telefon er medtaget her og gjort endnu bedre. Designet ligner sig selv, men teknikken endnu bag er gjort bedre, hvilket især gælder for teleslyngen, som muligvis er den bedste nogensinde indsat i en Doro mobil.
Vi forudser, at Doro 610 bliver en fantastisk succes. Ærligt talt kan denne Doro mobil ikke blive til noget andet!

 

Få nyheder direkte i din indbakke: