fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Doro 510 er en mobiltelefon der er god til svagtseende og hørehæmmede

Doro 510 er ikke længere i produktion og er udgået fra vores Sortiment.
Heldigvis har Doro udviklet en lang række mobiltelefoner med forstærket lyd, teleslynge, høj ringestyrke og er kompatible med høreapparater. Du kan se dem alle sammen Her.

 

Hvis du nogensinde har haft besvær med at høre, når telefonen ringer eller at se taster og numre, når du skal ringe op, så er der hjælp på vej. Den svenske producent Doro, der har specialiseret sig i at udvikle telefoner og mobiltelefoner til ældre og personer med nedsat syn eller hørelse, har netop lanceret en ny mobiltelefon med forbedrede brugervenlige funktioner.

Det drejer sig om den nye mobiltelefon Doro 510, der er en del af Doros nye Doro PhoneEasy 500-serie. I denne nye Doro mobiltelefon er alle brugervenlige funktioner forbedret. Ekstra tydelig lyd, et mere letlæseligt farvedisplay med stor displaytekst, højere ringelyd, vibrerende ringesignal og forbedrede sms-funktioner sikrer dig, at du ikke mister nogle opkald, lettere kan se, når du ringer op og at du kan skrive en sms-besked uden problemer.

Tryghedsskabende funktioner og enkel at bruge

Som alle Doro mobiltelefoner har Doro 510 en lang række funktioner, der skaber tryghed for dig. Der er personlig tryghedsalarm, nem aktivering nødopkald og indspillede SMS-nødopkald. Samtidig gør de forbedrede funktioner som det meget klare farvedisplay med ekstra store tegn og symboler og en ukompliceret menu, at det er nemt at bruge en Doro 510 mobiltelefon.

Hvis du vælger en Doro 510 går du ikke længere glip af opkald, og du er sikker på, at kan høre din samtalepartner. Så hvad enten du befinder dig i hjemmet, i skoven eller i byen er du sikret problemfrie samtaler. Derudover har Doro 510 mobiltelefonen specialindstillinger for svagtseende, som mulighed for at justere tekststørelsen og optimering af displayindstillingerne. Alt i alt er denne nye Doro mobiltelefon optimeret på en række punkter, der kommer såvel personer med nedsat syn som nedsat hørelse til gode.

Doro 510 er en del af Doro PhoneEasy mobil – serie, der tæller to andre enkle mobiltelefoner – Doro 505 og Doro 515. Doro 505 er kommet på danske marked og Doro 515 kommer på markedet først i det nye år.

Få nyheder direkte i din indbakke: