fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

doro 326i mobil telefon til ældre

Doro mobil er kendt på mobilmarkedet, for at levere en række utrolig brugervenlige mobiler til det ældre publikum. Det tør hvert fald også siges, at de lever op til deres ry med den nye Doro 326i. Det kendetegner den nye Doro mobil, at den ikke er i stand til at sende sms. Det er ikke det, man har valgt at lægge vægt på hos Doro, og der bliver derfor i stedet fokuseret på brugervenlighed og intuitive menuer, hvilket er noget, der bliver sat pris på hos målgruppen.

Doro 326i er det nyeste skud på stammen fra mobilproducenten Doro

Doro 326i har fire hurtigvalgstaster, stort tastatur, et vibrerende ringesignal og et stort display. Alt dette er skabt for at lave en mobiltelefon til ældre, som ikke føler de har behovet for at sende sms’er eller gå på nettet med deres mobiltelefon. Det er altså en mobil, der dækker de mest grundlæggende behov, nemlig muligheden for at ringe til bekendte, hvor end man er.

Hos Doro mobil, har man været meget opmærksom på, hvilken målgruppe man laver Doro 326i til, og den er derfor ikke blot udstyret med de større taster, for at de skal være nemmere at ramme, men også så personer med nedsat syn, har mulighed for at skelne tasterne fra hinanden. Det er klart, en mobil som Doro 326i ikke henvender sig så meget til det unge publikum, men den er udstyret med en række funktioner, som er imponerende, når man tænker på telefonens brugervenlighed og display størrelse.

Doro mobil har med Doro 326i ikke blot formået at lave en mobiltelefon, der helt klart vil være at foretrække blandt ældre, der ikke føler behovet for at gå på nettet med deres mobil, men måske også skabt den bedste mobiltelefon til ældre på markedet. Det er en af de ting Doro har haft meget fokus på, og man må sige denne fokus har været en succes.

Det har også været en af de klare præferencer for os her på siden at have Doro 326i med i vores sortiment, for at vise målgruppen for Doro mobil, at der også er en mobiltelefon til ældre, hvilket vi helt klart mener, at Doro 326i er i stand til. Det er en virkelig brugervenlig telefon til en meget fordelagtig pris. De manglende unødvendige funktioner, som internet på mobilen, afspejler sig naturligvis også i prisen, som også ligger en del under andre mobiltelefoner på markedet, der er knap så brugervenlige og intuitive.

Få nyheder direkte i din indbakke: