DoMyDay hjælpemidlet er færdigudviklet

Det velfærdsteknologiske hjælpemiddel DoMyDay er nu færdigudviklet

Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i September 2015 viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu bedre. Nu er hjælpemidlet endelig helt klar og i drift.

Hos Tele Call er vi stolte over at kunne præsentere vores nyeste skud på stammen: DoMyDay. I godt halvandet år har vi arbejdet på produktet, som er et hjælpemiddel til demente og andre med kognitiv funktionsnedsættelse.

Vi lancerer nu et færdigt resultat, som kan gøre en stor forskel for dens brugere. DoMyDay er skabt for at sikre struktur og kommunikation i hverdagen, og vil være en hjælpende hånd både for brugeren, de pårørende og fagpersonalerne rundt omkring.

Klik her, for at læse meget mere om hjælpemidlet

Vi kalder det: den rette hjælp, til et bedre liv. Kender du en, der har demens, kan vi derfor kun anbefale, at du kigger nærmere på DoMyDay – et produkt, hvis lige ikke findes.

DoMyDay strukturhjælpemiddel til udviklingshæmmede adhd autisme hjerneskade

DoMyDay for struktur og kommunikation

Sådan ser det ud, vores nye hjælpemiddel. Vi præsenterer: DoMyDay – det perfekte hjælpemiddel til mennesker med demens i den tidlige fase og til andre mennesker med tilsvarende kognitive funktionsnedsættelse.