fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Den bedste telefons afløser

Doro mobil 410 blev hurtigt kendt som den bedste mobiltelefon for hørehæmmede overhovedet. Det smarte klaptelefondesign lagde grunden for en kæmpe succes, men nu er det endeligt tid til, at telefonen bliver afløst. Afløseren, der skal bære det tunge læs, hedder Doro PhoneEasy 610 – læs herunder, hvorfor det er en værdig afløser til den bedste mobil for hørehæmmede nogensinde!

For at skabe en ligeså stor succes som sidste gang, er der kigget på det, der var godt, med henblik på at gøre det endnu bedre. Således er der med
Doro mobil stadigt en stor kontrastskærm, hvor man nemt kan læse tekster og numre, og knapperne er stadigt store, tydelige og gummibelagte med en ordentlig indbyrdes afstand.


Hvad der er gjort bedre er især den forbedrede teleslynge. Teleslyngen benyttes sammen med brugeren af Doro 610’s høreapparat og lader telefonsamtaler gå klart og tydeligt igennem. Det er slut med ikke at kunne høre, hvem man taler med, selvom hørelsen ikke er, hvad den har været. Dette har Doro 610 styr på fra ende til anden!

Hertil har vi ikke nævnt funktioner som lommeregner, kalender, mulighed for at kode 300 numre ind i telefonbogen, opkaldslog med 60 hændelser, polyfoniske ringetoner og meget, meget mere. Det kan I læse meget mere om inde på TeleCall på siden om Doro 610!

Fordelene ved Doro 610 hos TeleCall kan opsummeres således:

  • Viderebygningen på den bedste mobiltelefon for hørehæmmede nogensinde
  • Suveræn integration med høreapparater grundet teleslyngen
  • 3 genvejstaster og en hurtig-knap til SMS’er
  • Skjul alle unødvendige funktioner
  • Ringestyrke på hele 85dB
  • Sikkerhedsfunktioner som nødopkald, personlig tryghedsalarm og en forud indtastet SMS-nødopkald. 
  • Fremragende batterilevetid – ikke nødvendigt at oplade hver dag

Videreudviklingen af den bedste mobiltelefon til hørehæmmede nogensinde, som altså har fået navnet Doro PhoneEasy 610, kan ikke blive andet end en kæmpe succes!

Læs mere og køb telefonen hos Tele Call Danmark 
her.

Du kan besvarer denne mail eller ringe til os på tlf. 21 123 456.
Andre kommentarer, ris og ros er som altid meget velkomne
.

feedback
feedback