fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

De første tests af vores hjælpemiddel til demente, DoMyDay, viser, at det kan gøre en stor forskel. Også folk omkring den demente oplever en lettere hverdag, viser resultaterne.


DoMyDay er et hjælpemiddel til demente. Det er netop blevet testet for første gang, og resultaterne er gode.

Hvad siger testpersoner om hjælpemidlet DoMyDay?

Redigeret d. 1/11-17.

Se nyeste om DoMyDay på DoMyDays nye hjemmeside DoMyDay.dk

DoMyDay gør en forskel for både brugeren, de pårørende og fagpersoner omkring brugeren. Det viser resultater fra en testafprøvning gennemført af Syddansk Sundhedsinnovation som en del af projektet patient@home. Herunder kan du læse mere om konklusionen.

Brugeren kan være sig selv igen

DoMyDay er et hjælpemiddel skabt til og for den demente. Derfor er det først og fremmest opløftende, at resultaterne viser, at produktet giver bedre selvstændighed, større tryghed og mere livskvalitet til den enkelte borger.

DoMyDay kan simpelthen vende op og ned på den dementes liv. En af testpersonerne forklarer hjælpemidlets betydning således:

”Det betyder alt. Den igangsætter mig med ting, jeg ikke tidligere har gjort. Den hjælper mig med lige at komme op af sofaen, hvor jeg ellers ligger det meste af dagen”.


DoMyDay strukturhjælpemiddel til udviklingshæmmede adhd autisme hjerneskade
DoMyDay er et ideelt hjælpemiddel til demente. Produktet ventes i drift i slutningen af august.Klik her, hvis du vil læse mere om, hvad DoMyDay kan


Pårørende får lettet byrde

Og netop den øgede selvstændighed for brugeren, kommer også de pårørende til gode. Undersøgelsen viser, at hjælpemidlet letter behovet for personaleassistance, fjerner frygten for, at brugeren skal sættes ind i et nyt produkt, når eller hvis hans tilstand forværres, og at de pårørende får mindre arbejdspres og stress.

”Jeg har for første gang prøvet at tage hjemmefra. Jeg stolede på, at han ville kunne ringe til mig. Det har gjort en stor forskel, og det har telefonen været med til,” forklarer en ægtefælle til en af testpersonerne.

Klik her for kontaktoplysninger på en ansat hos Tele Call, der kan fortælle mere om produktet.


En hjælpende hånd til personalet

Også fagpersonaler omkring brugeren kan vinde ved denne løsning. Resultaterne viser, at eksempelvis ergoterapeuter og hjemmevejledere får en mere fleksibel og mindre stressende hverdag, når brugerne har DoMyDay.

Personalerne kan få mindsket deres arbejdsopgaver, fordi hjælpemidlet blandt andet assisterer ved at minde brugeren om at huske at tage sine piller, og har guides til, hvordan man kan løse forskellige opgaver i hverdagen.

”Hun har faktisk fundet ud af en masse ting uden jeg var her. Den anden dag sendte hun mig en lang sms, hvilket virkelig er en god udvikling. Det er hende selv, der finder ud af hvordan det (DoMyDay, red.) fungerer,” fortæller en ergoterapeut om hendes klient, der lever med en hjerneskade.

Alt i alt er konklusionen altså klar: DoMyDay bliver et ideelt hjælpemiddel til demente og mennesker med hjerneskader.

Få nyheder direkte i din indbakke: