fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Vores fysiske Showroom i Odense er lukket for fremmøde. Der kan fortsat afhentes pakker.

Covid-19 retningslinjer for fremmøde på Tele Call’s kontor

Covid-19 er desværre begyndt at gøre sit indpas i Danmark igen. Derfor lukke Tele Call midlertidigt vores fysiske Showroom. Dette betyder at du fortsat kan bestille vare i vores webshop og hente dem på vores præmisser, men du må ikke dukke op for at købe eller få vejledning omk. vores produkter på vores fysiske præmisser. Har du spørgsmål til en af vores vare sidder vi klar i vores Kundeservice fra 10.00-12.00 & 13.00-15.00. Her vil vi med glæde svare på dine spørgsmål og vejlede dig i at finde et produkt der dækker dine behov.

Er du alligevel nødt til fysisk at møde op ved vores showroom for f.eks. at hente en pakke, skal du bære maske så længe du befinder dig på Tele Call's præmisser. Vi vil under serviceringen af din pakke bære maske, spritte af og holde behørig afstand ved overlevering.

Har du behov for lige at prøve et af vores produkter af, vil vi anbefale at du gør brug af de 30 dages fortrydelsesret der er på vores produkter. Her har du mulighed for at bestille et produkt hjem, afprøve det og eventuelt sende det retur, hvis det ikke passer til dig. Du skal bare huske at gemme emballagen og fakturaen, hvis du vil have byttet din vare eller vil fortryde købet.
I denne tid må vi passe på hinanden og finde en sikker hverdag, på afstand.

Få nyheder direkte i din indbakke: