fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Nu kan vi danskere tale billigt og bæredygtig i vores mobiltelefon med et abonnement, der kan skræddersyes til den enkeltes behov.

Støt miljøet og grønne teknologier med et mobilabonnement fra Greentel

Tele Call Danmark har netop indgået aftale med Telekæden om at sælge Telekædens taletidsprodukt – greentel, som er til alle, der ønsker billig mobiltelefoni – og sidegevinsten er, at man ved køb af abonnement også støtter miljøet.

To billige mobiltelefonpakker med fri taletid.

greentel tilbyder to forskellige samtalepakker, der kommer os mobiltelefonbrugere til gode.  Fixdeal er til dig, der ved hvor meget du taler i telefon. Der er sammensat tre meget billige minutpakker med 5, 10 eller 48 timers fri taletid til en fast lav pris i måneden.

Flexdeal er til dig, der har et svingende mobiltelefonforbrug. Her optjener du en bonus på dit minutforbrug, så du pr. talt time om måneden får 4 % i rabat, og du har mulighed for at tjene helt op til 40 % i rabat. Den optjente bonus bliver efterfølgende indsat som fri taletid til den efterfølgende måned.  

Greentel har en grøn profil og forpligter sig til at være energineutrale. De investerer således i grøn energi i et omfang, der svarer til den miljøbelastning, der er forbundet mobiltelefonien og det at drive selskabet bag. Skifter du til greentel bidrager du til et bedre miljø, fordi greentel investerer 17,- pr kunde i grøn energi. Perfekt til os miljø- og  prisbeviste forbrugere, der både vil tale billigt og bæredygtigt, når vi taler i vores mobiltelefon

Få nyheder direkte i din indbakke: