fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Tele Call tilbyder nu bredbånd og IP Telefoni fra Skyline

Er du en af dem, der gerne vil have billig IP telefoni til din fastnettelefon? Eller vil du bare have billigt, sikkert og hurtigt Internet? Så tilbyder Tele Call nu bredbånd og IP telefoni fraskyline bredbåndSkyline, så nu kan du bestille Danmarks billigste bredbånd til Internettet og billig IP telefoni til din fastnettelefon.

Tilbud: Bredbånd for 10 Kroner pr. måned i tre måneder

Som noget nyt tilbyder vi nu bredbånd og IP telefoni fra Skyline via vores webshop. Og vi lægger ud med et knaldhårdt tilbud på Skyline Bredbånd – 10 kroner pr. måned i 3 måneder. Så nu kan du også bestille billigt bredbånd til Internettet og IP telefoni, når du køber din fastnettelefon hos Tele Call.

Hvorfor Bredbånd og IP – telefoni

Vi vil gerne tilbyde vore kunder de bedste muligheder – ikke kun når det gælder valg af telefon, men også når det gælder valg af forskellige typer abonnementer. Og her IP – telefoni et billigt alternativ til et almindeligt fastnetabonnement. Selvom det er muligt at bestille IP telefoni uden også at bestille bredbånd, så anbefaler vi, at du bestiller bredbånd til Internettet med, så du har en samlet løsning. Hvis du bestiller bredbånd, så har vi med Skyline bredbånd Danmarks billigste bredbånd med god hastighed.

Dækning med Skyline Bredbånd

Skyline Bredbånd dækker hele landet. Det eneste spørgsmål er om du skal have en indendørs eller en udendørs router. Hvis du bor tæt på en sendemast, får du tilsendt en indendørs router ved bestilling, der er nem at tilslutte. Hvis du bor langt fra en sendemast, kommer der en teknikker fra Skyline og Installerer en lille udendørs parabol til dig uden beregning. 

Skyline er gået konkurs og findes ikke længere

Få nyheder direkte i din indbakke: