fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Billig mobil telefon til ældre seniorerDet kan være svært at finde den rette mobil til ældre. Man kan langt fra overføre de krav og behov, en normal mobiltelefon opfylder, til en ældrevenlig mobil. Selvom funktionerne grundlæggende er de samme, er ældrevenlige mobiltelefoner reduceret til enkle og brugervenlige telefoner. I denne artikel ser vi nærmere på en af de mest populære mobiltelefoner til ældre og svagsynede.
De to nøgleord du skal huske, når du ser på mobiltelefoner til ældre er: Enkelthed, og brugervenlighed. Og her kommer EASYcall mobiltelefonen ind i billedet. Den opfylder begge krav, og er en enkel, billig mobil til ældre. Mobiltelefonen er som skabt til de, som har forholdsvist simple krav til en
mobiltelefon.

Billig Mobiltelefon til ældre med brugervenligheden i top fra EasyCall

EASYcall er udstyret med store taster og en stor og overskuelig skærm. For at øge brugervenligheden vises kun de mest relevante informationer, som nummer visning for indkommende opkald. Kontrastforholdet er højt, så informationerne fremstår klart og tydeligt. Det gør telefonen ideel for svagsynede.

Telefonen er udstyret med en dedikeret nødopkaldsknap for tryghedskald, som automatisk ringer 112, når knappen holdes nede. Nødkaldet kan tilmed aktiveres, selvom tastelåsen er aktiv. Tastelåsen er til for at forhindre uønskede opkald, når telefonen er i en lomme eller en taske, hvor mobiltelefonen bevæger sig.

Mobiltelefon som kan bruges sammen med høreapparat

Udover funktionen for tryghedskald er mobiltelefonen også udstyret med store, overskuelige knapper, som kan programmeres til hurtigopkald. Det betyder, at den første knap kan programmeres, så telefonen ringer til en bestemt person, når knappen holdes nede. Lydstyrken på EASYcall mobiltelefonen til ældre er en af telefonens største forcer.

EASYcall mobiltelefon til ældre kan bruges sammen med et høreapparat, og lydstyrken kan skrues ekstra højt op, så den passer til hørelsen. Samtidig er lydkvaliteten så høj, at tale går klart og tydeligt igennem.

Få nyheder direkte i din indbakke: