fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Alcatel one touch 20.04G har lavet en ældrevenlig mobiltelefon, der forener det enkle og det elegante. Den er til dig, der vil have en meget simpel telefon, men også være med på noderne.

Spændende funktioner for den ældrevenlige mobiltelefon

Det er forskelligt, hvad man er mest til; en telefon, der er lækker og moderne, eller en telefon, der bare virker? Det er et evindeligt dilemma og et diskussionsemne for mange mennesker. Men for måske første gang, behøver den overvejelse ikke længere at være en bekymring. Alcatel har med deres one touch 20.04G formået at forene de to hensyn. Resultatet er en fremragende telefon.

Foruden sit flotte design, er Alcatel one touch en meget simpel telefon at have med at gøre. Den er bygget ud fra et koncept op, at det kun må kræve få tryk at komme ind på det, man ønsker. Derudover har den store taster, hvilket
øger dens brugervenlighed.

For at gøre den endnu lettere at bruge, har den ”talende” taster. Det betyder, at telefonen fortæller dig, hvilke taster du trykker på. Så er du altid sikker på, at du kan følge med i, hvad du foretager dig på telefonen.

Alcatel mobil telefon til ældre Sådan ser den ud, den ældrevenlige telefon fra Alcatel

Udover at være en simpel og flot mobiltelefon til ældre, tilbyder Alcatel one touch også en række funktioner, som er rare at have i hverdagen.
Telefonen har indbygget FM-radio og lommelygte, ligesom den har en stor kontrast i farverne på skærmdisplayet. Den har også en SOS-nødknap, som er meget let at sætte op. Telefonen vejer kun 83 gram.

Få nyheder direkte i din indbakke: