fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Nyheder

Vi viser velfærdsteknologiske hjælpemidler, rådgiver og guider individuelt, og giver en kop kaffe samtidig. Alt sammen uden beregning.

Befolkningens gennemsnitsalder stiger, og flere og flere får behov for støtte, omsorg og hjælp til dagligdagens gøremål. Nogle rammes på syn, hørelse eller mobilitet, mens andre kan få svært ved at overskue dagen, huske aftaler eller holde kontakt til netværket.

Onsdag, 01 November 2017 11:40

DoMyDay får sin egen hjemmeside

DoMyDay til mennesker med demens, hjerneskade og andre kognitive funktionsnedsættelser, er udviklet af Tele Call, og får ny sin egen hjemmeside: DoMyDay.dk

På DoMyDay.dk er alt information om hjælpemidlet samlet, så det er nemmere at få et overbilk over hvad DoMyDay kan og hvordan hjælpemidlet støtter fx mennesker med demens som har behov for særlig hjælp og pårørende og personale som er omkring den ramte.

Som dement kan de udfordringer, der for andre virker små, synes umulige at overkomme. Hidtil har man ikke kunnet gøre meget ved det. Det kan hjælpemidlet DoMyDay ændre på. 

DoMyDay scorer topkarakter i at afhjælpe behovet for hjælp til mennesker som lider af demens.

Se historien om Hanne med Downs syndrom på DoMyDay.dk

For Hanne på 39 år er mobiltelefon ikke bare hendes mobiltelefon. Mobiltelefonen er også et hjælpemiddel, der gør, at hun selv kan løse daglige opgaver, som ellers ville have været umulige.

Torsdag, 01 December 2016 09:14

Ring op med bare et enkelt tryk

Tele Call lancerer nu 3 telefoner, der har det tilfælles, at du skal trykke på én knap, så ringer telefonen op. Tasterne kan være billeder af din familie. Mere ældrevenlige telefoner fås ikke.

Fredag, 18 Marts 2016 18:45

Nu kan kommunen give dig MOBI:DO

Det er blevet bestemt, at du kan få betalt dit MOBI:DO-abonnement af kommunen, hvis du bliver visiteret til det. MOBI:DO er en app, der hjælper kognitivt udfordrede borgere.

Onsdag, 02 Marts 2016 11:21

DoMyDay hjælpemidlet er færdigudviklet

Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i September 2015 viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu bedre. Nu er hjælpemidlet endelig helt klar og i drift.

Tirsdag, 29 September 2015 10:57

Fagpersonaler: DoMyDay har stort potentiale

Resultaterne fra CoLabs evaluering af DoMyDay er opløftende. Hjælpemidlet, der er rettet mod demente og hjerneskadede, er til stor gavn for brugerne, fortæller fagpersonaler.

Mandag, 17 August 2015 17:45

Alcatel: Alt-i-en mobiltelefon til ældre

Alcatel one touch 20.04G har lavet en ældrevenlig mobiltelefon, der forener det enkle og det elegante. Den er til dig, der vil have en meget simpel telefon, men også være med på noderne.

Onsdag, 12 August 2015 15:11

DoMyDay version 1.0 er i drift

Vi er meget stolte af at idriftsætte serveren til DoMyDay, enda før den planlagte dato.

Selvom en evaluering fra Syddansk Sundhedsinnovation allerede i april viste, at DoMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til demente, har vi villet gøre det endnu bedre. Nu er produktet endelig klar og i drift.

Projekt Nem kommunikation er afsluttet, og hjælpemidlet evalueret. Med stor ros til følge! Produktet ”DoMyDay – Nem Kommunikation ” bliver et ideelt hjælpemiddel til demente.

feedback
feedback