fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Smartphones til ældre | Enkle og super smarte mobiler

De nemmeste smartphones, hvor du får ekstra smarte funktioner, uden at gå ned på enkelthed og brugervenlighed

Nu har børnebørnene rykket dig i ærmet igen, om du ikke snart kunne få dig en mobil, så de kan sende dig billeder fra juleaften, den runde fødselsdag og mange andre vigtige begivenheder. Det er en klassiker, vi hører tit fra vores kunder. Vi hører også tit “Jeg vil gerne have en smartphone, men hvilken skal jeg vælge og kan jeg finde ud af at bruge sådan en kompliceret mobiltelefon?” Men hvordan giver du dig i kast med at finde en særlig smartphone, der er særligt god til ældres behov? Jo, først og fremmest kan du gå vores ældrevenlige smartphones igennem, du finder dem her forneden.
Du kan også læse vores guide til brugervenlige smartphones, der er enkle og nemme at lære og bruge, for dig der måske er ny til den digitale verden.

Vi kan også varmt anbefale, at læse om 77-årige Annis oplevelser om hvordan hun kom i gang med hendes nye smartphone. Du kan læse hendes gode råd til hvordan man bliver godt kørende med en smartphone i denne artikel om hendes Doro 8050 Smartphone Ikon guide

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed

Særligt ældrevenlig tablet fra Doro der er lige så lækker og nem som din velkendte Doro smartphone

Levering:
7-8 Dage
DKK 2.499,00
Nyhed

Særligt ældrevenlig tablet fra Doro der er lige så lækker og nem som din velkendte Doro smartphone

Levering:
7-8 Dage
DKK 2.499,00
Nyhed

Den nyeste smartphone fra Doro, fyldt med alle de kendte funktioner fra Doro, med deres særligt enkle brugerflade, nødkald og forstærket lyd.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.499,00
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Smartphones til ældre | Men får du så mindre?

Nej tværtimod! I de smartphones særligt udviklet til ældre, vi har valgt at føre, betyder det nemlig ikke at der er fjernet funktioner, for at få plads til nogle andre. Du får alt det samme, som du finde i en helt gængs smartphone, men hvor der er tilføjet ekstra funktioner til mobiltelefonen, som ældre brugere oftest vil have virkelig god brug af.
Med de her smartphones, kommer du ikke til at gå ned på lækre og smarte funktioner, også selvom du har brug for en smartphone der fx. har ekstra høj lyd eller særligt store ikoner, der tilgodeser et nedsat syn.

Hvad får du så typisk i en ældrevenlig smartphone?

Store ikoner: En god ældrevenlig smartphone, vil give dig muligheden for at justere ikoner og tekst, i mobilen, til ekstra stor størrelse. Typisk vil du kunne justere størrelsen på tekst i besked app’en og nogle gange vil opstartsguiden spørge dig, hvor stor tekst og ikoner du har brug for. Ændrer du mening, kan du altid ændrer tekst og ikon størrelsen.

Nødkald:
Ofte vil senior smartphones også have et nødkald, typisk med en nødkaldsknap der findes bag på smartphonen. Ønsker du ikke et nødkald, kommer de fleste senior smartphones med et bagcover med og uden nødkaldsknap.

Forstærket lyd:
En god ældrevenlig smartphone, giver dig muligheden for at skrue ekstra højt op for volumen i røret og i ringelyden på din smartphone. Typisk vil du se den forstærkede lyd benævnt i decibel(dB), den internationale måleenhed for lydstyrke.

Brugervenligt design:
Hvad der generelt er tilkendegivende for ældrevenlig smartphones, er at hele designet af telefonens brugerflade er gennemtænkt til at være særlig brugervenlig. Derfor vil du ofte se små smarte genveje, der ligger klar til dig, lige så snart du åbner din smartphone.

Er du i tvivl om hvilken mobiltelefon du skal vælge?

Vi kender vores mobiltelefoner indgående, så hvis du er i tvivl om hvordan en mobiltelefon fungerer eller hvilken du skal vælge, så kan du med fordel give vores venlige og kompetente kundeservice et kald. Du kan ringe til os på 21 12 34 56 eller kan sende os en mail på:

Få nyheder direkte i din indbakke: