fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Nokia 5.3 4G smartphone med fremragende kamera Klik Her
Nokia 5.3 4G smartphone
Nyhed

Nokia 5.3 4G smartphone

Varenummer: 6438409046673

Til dig der vil have en overskuelig smartphone, der er nem at finde ud af, men som ikke vil gå ned på smarte funktioner eller et lækkert kamera.

Levering:
20-22 Dage
DKK 1.599,00
DKK 1.699,00
DKK 1.279,20 ekskl. moms
Stk.

Produktbeskrivelse

Nokia 5.3 En lækker brugervenlig smartphone

En Nokia 5.3 smartphone, er en lækker telefon til dig, der er vant til at bruge teknologi og som ikke behøver en mobiltelefon der er specielt designet til ældre, men som stadig sætter pris på et overskueligt design, der er nemt og intuitivt at finde rundt i.

Fang de smukke stunder med skarpe billeder

Nokia 5.3 har et lækkert kamera på hele 13 megapixel, så du uden problemer kan tage billeder og printe dem ud, uden at miste kvalitet. Mobiltelefonen har ikke et, men 5 kameraer, et foran og fire bagpå. Det alsidige quad-kamera, med fire kameraer, kan du tage skarpe nærbilleder af årets første mariehøne med macro linsen eller du kan indfange hele det majestætiske vesterhav med det ultra bredde 118-objektiv. Telefonen tilbyder en lang række lækre værktøjer til at bearbejde og finpudse dine billeder og med telefonens nattilstand er du ikke afhængig af en blitz om aftenen, for at tage fantastiske billeder.

Din personlige lomme assistent

Mobilen har en integreret Google Assistant knap, så du via stemmen f.eks. kan tjekke vejret, afspille musik og meget mere. Den store 6.55" HD skærm giver dig en fremragende billedkvalitet, med klare tydelige farver. Du kan roligt browse på nettet før du skal sove, med en certificering fra TÜV Rheinland for lavt blåt lys, betyder det dine øjne er mindre belastede når du spiller spil, browser og ser videoer.

Med alt det - Holder den så strøm?

Du har haft en travl morgen, er måske kommet lidt for sent ud af fjerene og du må skynde dig af sted til din aftale. Da du er kommet afsted ser du til din rædsel du ikke fik ladet din mobil op igår og nu er den på 12% strøm, så er den jo død før frokost! Med en Nokia 5.3 bliver det et væsentligt mere usandsynligt scenarie. Med al den lækre teknologi skulle man tro en Nokia 5.3 nærmest dør for strøm idet du tænder den, men med sit store AI-assisterede selvjusterende batteri, har du strøm til 2 dage på en opladning, ved almindeligt brug. Det AI-assisterede batteri lære nemlig at gemme energien til de apps, du bruger mest i løbet af din hverdag. Så jo mere du bruger din mobiltelefon, jo bedre bliver den til at planlægge og gemme energien for dig.

Nokia 5.3 4G smartphone

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:

- Et styk Nokia 5.3
- Hurtigvejledning
- Sikkerhedshæfte
- Oplader
- Headset
- Type-C USB kabel
- SIM-Værktøj
- Batteri

Specifikationer

 

- vægt: 180 gr
- Fingeraftrykslæser
- SIMkort type Nano SIM
- Bagkamera 13 Megapixel (MP) m. LED blitz +2 MP dybdesensor + 5 MP ultravidvinkel + 2 MP Makro
- Frontkamera 8 MP
- Batteritype 4000 mAh2
- Intern hukommelse 64 GB
- MicroSD-Kortlæser understøtter op til 512 GB
- Skærm størrelse 6.55 tommer, HD+ 
- FM-radio
- 2 mikrofoner
- Bluetooth
- GPS
- Face Unlock
- NFC

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: