fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

KANSO ældrevenlig mobiltelefon

- den hårdføre mobiltelefon

KANSO udmærker sig ved at være en dansk ældrevenlig mobiltelefon. Den første ældrevenlige mobiltelefon fra danske SOKAN telecom, der har produceret og designet denne elegante og enkle ældrevenlige Kanso mobiltelefon. Ældrevenlige mobiltelefoner fra Kanso er tilmed yderst hårdføre

Med KANSO får du derfor en ældrevenlig mobiltelefon, med design i topklasse – uden der er gået på kompromis med brugervenligheden.

Den robuste mobiltelefon med store taster og tydeligt display

Velegnet til brug ved længere, lidt hårdføre, ture ud i det blå

Levering:
1-2 Dage
DKK 399,00 DKK 799,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

 

Ældrevenlige Kanso mobiltelefoner

Kanso mobiltelefoner er specielt designet til ældre mennesker med f.eks. behov for ekstra store taster, høj og god lyd samt et brugervenligt design. Mobiltelefonerne er særdeles robuste, med lette menuer og funktioner lige til at gå til. Kanso udvikler altid brugermanualer, der er meget lette at forstå.
En Kanso mobil er let at starte op, og har overskuelige menuer som er nemme at forstå, så begyndelsen ikke bliver så svær. Kanso mobiltelefoner har forskellige ringemelodier at vælge imellem, så man altid kan vælge den mest hensigtsmæssige tone, der bedst kan høres for den enkelte.
Mobilerne er kompatible med høreapparater, så der sikres en bedre mulighed for at høre klart og tydeligt, hvad der bliver sagt til en. Kanso mobiltelefonen er med al dens brugervenlighed særdeles ældrevenlig. Kanso mobil er igen med på det sidste nye med hensyn til forbrugernes behov i hverdagen og i fritiden.
Kanso mobiler har meget lang standbytid og taletid.
 
 
Få nyheder direkte i din indbakke: