fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Jablocom Essence - 4G bordtelefon med simkort
Jablocom Essence 4G bordtelefon
Nyhed

Jablocom Essence 4G bordtelefon

Varenummer: 8594070400447

Bordtelefon med SIM-kort, så du kan ringe via mobilnettet. Til dig der vil have en telefon der ikke er afhængig af at hjemmet skal have et telefonstik til fastnet.

Levering:
DKK 2.295,00
DKK 1.836,00 ekskl. moms
Stk. Beklager, ikke på lager.....

Produktbeskrivelse

Jablocom Essence Bordtelefon med Sim kort

Jablocom Essence er en bordtelefon, der bruger GSM teknologi. For dig betyder det bare, at du kun skal putte et sim kort i telefonen og så er du klar til at ringe. Du bruger stort set Jablocom Essence som enhver anden fastnettelefon, men du taler bare via mobilnettet, til mobil pris. Essence har en række indbyggede funktioner, der både er smarte og nemme at bruge. Telefonen med simkort, passer både til det travle kontor eller det hyggelige hjem.

Passer Jablocom ind i mit private hjem?

Jablocom Essence passer perfekt ind i dit hjem, hvis du gerne vil have en telefon der minder om en almindelig fastnet telefon, men som ikke gør dig afhændig af at have et fastnet stik i hjemmet. Desuden er du ikke tvunget til at sætte telefonen der hvor der er et fastnet stik, men kan nemmere sætte din telefon der hvor det er mest praktisk. Det eneste du skal tage højde for er at den skal have strøm.
Jablocom Essence er også meget anvendelig for dig, hvis du har brug for at kunne tage din bordtelefon med til en anden lokation. Så hvis du skal en tur på camping eller i sommerhus, er det bare med at tage din Jablocom Essence bordtelefon med under armen. Det eneste du behøver er et strømstik, og så er du klar til dit næste opkald.

Hvorfor fungerer Jablocom så godt til din virksomhed?

Ud over en masse anvendelige funktioner, der bare skal være med til en professionel telefon, får du også adgang til at bruge JabloTool Cloud. JabloTool er en Cloud baseret løsning hvor du kan administrere dine telefoners kontakter og se din opkaldsliste. Du kan tage sikkerhedskopier af dine kontakter og gemme dem ”i skyen”. På den måde mister du aldrig dine kontakter og kan "trække" dem ned i en eller flere Jablocom Essence, hvis du f.eks. får nye medarbejdere til eller en telefon skal udskiftes.
Du kan dermed administrere flere telefoner, på dit kontor, hvor du nemt opdatere kontakter, på samtlige telefoner via JabloTool.

Det bliver ikke mere simpelt end det, når du gerne vil beholde din gode bordtelefon, og de mange muligheder der følger med.

Hvad kan Jablocom Essence?

Om du vil have en lille skare af Jablocom til at skabe et internt netværk i din virksomhed, eller du vil have en smart bordtelefon i hjemmet, så har Jablocom et hav af funktioner du vil have god gavn af.

Med din nye Jablocom Essence får du:

- Genkald
- Call transfer
- Hurtigkald: 11
- Mute funktion
- Kontakter: 2500
- JabloTool Cloud
- Konferenceopkald
- SMS-funktion: 100
- Sikkerhedskopiering af kontakter
- Nummerviser m. opkaldslog: 100
- Backup Batteri: max 5 timers taletid

Er den besværlig at sætte op?

Telefonen i sig selv er nem at lære og bruge, men hvis du vil gøre brug af Jablocoms Cloud løsning, JabloTool, kræver det lidt indlæring og opsætning at bruge. Skal du bruge JabloTool kan du enten administrere dine enheder via en app på en tablet eller smartphone eller du kan logge ind via din computer HER.

Synes du Jablocom Essence virker som en lækker bordtelefon, der passer lige ind i dit hjem?. Du bliver dog helt forpustet ved tanken om at skulle sætte den op? Giv vores venlige og kompetente Kundeservice et kald, vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 10.00-12.00 & 13.00-15.00 i hverdagene. Du kan ringe til os eller sende os en besked HER, Så kontakter vi dig.

Jablocom Essence 4G bordtelefon er registreret på Hjælpemiddelbasen under nr. 127190
Jablocom Essence bruger et normalt SIM-kort.

Jablocom Essence 4G bordtelefon 

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:

- Jablocom essence telefon
- Strømforsyning
- Batteri
- USB-Kabel
- Telefonstik
- Beslag
- Brugervejledning med bl.a. dansk (EN, CS, DE, DA, FI, FR, HU, NL, NO, PL, SK)

Nu med ny Processer der er 2,3 gange hurtigere end den forrige Model. Du får forbederet datahastighed Downlink 21,6 Mbps og uplink 5,76 Mbps. Udvidet hukommelse fra 8 MB til 32 MB 

 

Specifikationer

Særlige funktioner
- SMS-funktion: 100 sms´er
- Hurtigopkaldstaster :11
- Indbygget højtaler og mikrofon
- Menu på 16 sprog (bl.a. Dansk, tysk og engelsk)
- Nummerviser

Hukommelse
- Lager op til 2500 kontakter
- Opkaldslog: 100 numre
- Udvidet hukommelse på 32MB 

Display
- Baggrundsbelyst
- Visuel ringeindikator

Akustik
- Højtalerfunktion

Dimensioner
- Tastatur tast størrelse (mm) 20x12
- 175 x 220 x 110 mm
- Vægt 860 g

Teknologi
- 3G / 4G
- Ny processer der er 2,3 gange hurtiger end den gamle 
- Data hastigheder downlink 21,6 Mbps og Uplink 5,76Mbps
- GSM-GPRS
- Sim: Mini (det største)

Opladning
- Backup batteri med op til fem timers taletid

Tilslutning
- Adaptor: 5V/1A (miniUSB)

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: