fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Bordtelefon med simkort | En telefon helt uden besvær

Hvad gør du når din mor skal flytte til et nyt sted, men der er ikke noget stik til hendes fastnet telefon? At bede hende om at lære og bruge en mobiltelefon, kan måske være lidt for meget af det gode, men hvad gør du så? En bordtelefon der ringer via mobilnettet er løsningen på dine bekymringer. Din mor skal ikke til og lære at bruge en mobiltelefon og kan stadig bruge hendes “fastnet” telefon også selvom der ikke er et fastnet stik det nye sted.

Har din mor en fastnet telefon hun slet ikke kan leve uden? så er en Gateway helt sikkert vejen frem. Den kan omdanne alle fastnet telefoner til telefoner med sim kort!

Du kan se videoen og læse artiklen om GSM bordtelefoner uden telefonstik herIkon video

Mobil bordtelefon med sim kort, store taster, touch skærm, hurtigopkaldstaster og ikke mindst SOS nødopkaldsfunktion

Levering:
14-21 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed

Bordtelefon med Sim-kort, få en bordtelefon der ikke skal bruge telefonstik til fastnet.

Med en GSM bordtelefon skal du bare bruge et sim-kort og du kan nemt komme i gang med at ringe via mobilnettet.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Nyhed

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00
Nyhed

Bordtelefon med SIM-kort, så du kan ringe via mobilnettet. Til dig der vil have en telefon der ikke er afhængig af at hjemmet skal have et telefonstik til fastnet.

Levering:
14-15 Dage
DKK 1.699,00
Nyhed

Brug din fastnettelefon på mobilnettet. Du skal bare indsætte et aktivt SIM-kort i boksen, tilslutte fastnettelefonen og du er klar til at ringe via mobilnettet. Nemt, enkelt og du kan beholde din velkendte fastnettelefon, også selvom du flytter til et sted, der ikke har et fastnetstik.

Levering:
12-14 Dage
DKK 2.595,00
Nyhed

Lækker bordtelefon med simkort og nummerviser. Alt det enkle fra en fastnettelefon, men med friheden fra en mobiltelefon.

Levering:
7-8 Dage
DKK 995,00
Nyhed

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Bordtelefoner med Sim Kort - Få det bedste fra to verdener

En bordtelefon der bruger sim kort kaldes for en GSM telefon. Med GSM telefoner får du alle de bedste egenskaber fra mobiltelefoner og fastnettelefoner i en telefon. Hvis du eller en du kender, skal flytte til et nyt sted hen uden telefonstik, men stadig vil beholde alle fordelene ved at have en fastnettelefon, så skal du kigge nærmere på en bordtelefon med Sim Kort.

Hvorfor er en GSM telefon så smart?

Det smarte ved GSM telefoner er at du først og fremmest ikke er afhængig af et telefonstik. Det betyder også at du nemmere kan placere din telefon der hvor du har lyst og ikke der hvor den kan nå telefonstikket.

Chancen for at du finder en bolig med et alment telefonstik til fastnet i dag, der vel at mærke virker, bliver mindre og mindre. Selv på plejehjem og i nyere lejligheder, vil du sjældnere kunne finde et telefonstik. Hvad gør du så hvis du egentlige bare gerne vil have en almen bordtelefon, som du altid har haft? Du kan enten købe dig en GSM bordtelefon eller en Gateway. En Gateway omdanner i korte træk din fastnettelefon til en GSM telefon.
Nyder du, ligesom så mange af os andre, at tage på campingferie eller køreferie i Europa? Så kan du bare tage din GSM telefon med, det eneste den skal have for at virke, trods alt, er adgang til strøm. De fleste mobilabonnementer i dag, har også billig udlandstelefoni i Europa. Det gør det en del nemmere at have din GSM telefon med på f.eks. campingferie til Italien.

Du kan læse nærmere om hvordan GSM teknologien fungerer HER eller hvad en Gateway er for en størrelse HER.

Er du i tvivl?

Er du ikke helt sikker på hvordan du skal sætte en telefon med simkort op? Eller hvordan du sætter en Gateway til din egen fastnettelefon? Bare rolig vi sidder klar i vores Kundeservice, til at besvare alle dine spørgsmål, store som små. Giv os et kald eller skriv til os HER. Vi har tid til at lytte til dig og vi vil med glæde hjælpe dig, med at finde en løsning der dækker lige dine behov og ønsker.

Få nyheder direkte i din indbakke: