fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Find den rigtige GSM bordtelefon til dig lige her

GSM bordtelefoner er kendetegnet ved, at de samler alle de bedste egenskaber fra mobiltelefoner og fastnettelefoner i en enhed. Hvis du ønsker at gå over til mobiltelefoni, men stadig ønsker at beholde alle fordelene ved at have en fastnet telefon, så bør du kigge nærmere på en GSM bordtelefon. GSM eller 'Global system for Mobile communication' er det mest udbredte netværk til mobiltelefoni og bruges i det meste af Europa. For at bruge GSM netværket skal du blot sætte et SIM-kort i en GSM Bordtelefon, og så er du i gang.

Med en GSM Bordtelefon kan du slippe for at ringe fra et dyrt Fastnet Abonnement

Denne bordtelefon skal blot bruge et sim kort og du er igang

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.195,00
Nyhed

Bordtelefon med SIM-kort, så du kan ringe via mobilnettet.
Virker på GSM, 3G og 4G mobilnetværk (4G kun data)

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.995,00
Nyhed

Brug din fastnettelefon på mobilnettet.
Indsæt SIM-kort i boksen og tilslut fastnettelefonen

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

GSM-Bordtelefoner - Få det bedste fra begge verdener

GSM bordtelefoner er kommet for at blive. Den har alle fordelene fra en mobiltelefon, og er mildt sagt en genial opfindelse. Her i Danmark er de smarte GSM bordtelefoner endnu så kendte, men dette gør dem ikke mindre pålidelige eller funktionelle. Først og fremmest kan du med en GSM-bordtelefon sende SMS’er. Dette skyldes, at du skal indsætte et SIM-kort i GSM telefonen, hvorved den faktisk i mange henseender fungerer som en stationær mobiltelefon. Du kan sende SMS’er ved hjælp af tastaturet på GSM telefonen. Typisk placeret lige over nummer-knapperne. For at kunne sende og modtage SMS’er kommer de fleste GSM bordtelefoner med store og tydelige skærme, ovenover knapperne. Dette er særligt velegnet til synshæmmede, der ikke har mulighed for at bruge en almindelig mobiltelefons eller netværkstelefons display, fordi de ikke kan se tasterne tydeligt.

En GSM-Bordtelefon kan fungere som din redningsmand hvis uheldet er ude

En GSM bordtelefon bliver dog for alvor interessant på grund af det ekstra udstyr, man til visse GSM modeller kan anskaffe. Her går ens GSM-telefon fra bare at være en almindelige fastnet telefon til at være en sand hjælper i hverdagen. Eksempler på ting, du kan påsætte visse GSM bordtelefoner er blandt andet følgende:

Røgdetektor: Man kan koble ens røgalarm sammen med GSM bordtelefonen, hvorefter der helt automatisk bliver ringet efter hjælp, hvis detektoren slår ud.
Gasdetektor: Samme historie – ved gaslæk bliver der ringet automatisk efter hjælp.
Vanddetektor: Pludselig oversvømmelse? Intet problem – GSM bordtelefonen ringer selv efter hjælp.
SMS til din dør, vinduer og lys: Send en SMS fra din mobiltelefon, med en speciel kommando, til din GSM-bordtelefon hvorefter den sørger for f.eks. at slukke lyset, låse døren eller lukke vinduerne.
I stil med ovenstående kan du naturligvis også åbne eksempelvis en låst garage i din bil med en simpel SMS besked.
Tyverialarm: Er der indbrud om natten? I så fald kan en GSM bordtelefon i samspil med en alarm alarmere politiet.

Disse nævnte fordele er ikke standard på GSM telefoner, men er ydelser, man typisk kan tilkøbe visse modeller. Læs altid produktbeskrivelsen på GSM bordtelefonen for at se, hvilke fordele, der gælder for netop din model.
Kontakt os på telefon 21 123 456 eller skriv til os her for yderligere information. Vi skaffer gerne tilbehør efter aftale.

Få nyheder direkte i din indbakke: