fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Doro 7031 smart klaptelefon m. WhatsApp og Facebook Se Her
Doro 7031 4G klaptelefon sort
Nyhed

Doro 7031 4G klaptelefon sort

Varenummer: 7322460077464

Lækker klaptelefon fra Doro med Facebook og WhatsApp præinstalleret. Kan surfe på nettet og kan kobles til dit Wi-Fi, så skal du ikke bekymre dig om at bruge af dit abonnements data.

Levering:
2-3 Dage
ekskl. moms

Produktbeskrivelse

Doro 7031 klaptelefon med apps - WhatsApp og Facebook

Doro 7031 er en klaptelefon til dig der gerne vil have muligheden for at lave videoopkald med venner og familie og poste billeder fra lørdagens hyggeaften med børnebørnene. Mobiltelefonen kommer nemlig med Facebook og WhatsApp allerede installeret. De to app’s er særligt tilpasset, til at fungere på en knaptelefon. Du kan også downloade andre nyttige apps, der er blevet tilpasset til telefoner uden touch. Du skal ikke være bekymret for at løbe tør for data hjemme, hvis du har Wi-Fi kan Doro 7031 nemlig også koble sig på det. Så du trygt kan surfe på nettet med din Doro 7031.

Hvordan er Doro 7031 Ældrevenlig?

Doro 7031 kommer med det velkendte ældrevenlige design, vi er vant til at forvente fra en Doro mobiltelefon. Tastaturet er bagbelyst, med store adskilte taster i tydelig kontrastfarve. Skærmen har klare tydelige farver, hvor der er mulighed for at ændre skriftstørrelsen, til større eller mindre. Telefonen er kompatibel med høreapparater og med en T4/M4 klassificering, den højest mulige, får du klar og tydelig lyd i dit høreapparat.
Din nye Doro 7031 vil selvfølgelig også have et nødkaldssystem installeret. Nødkaldet i Doro 7031 er koblet til deres nye trygheds software, Doro Response.
Du aktivere nødkaldet ved at holde nødkaldsknappen inde i 3 sekunder, bag på telefonen. Når nødkaldet er aktiveret ringes der op til rækken af de udvalgte nødkontakter, kontakterne får også vist telefonens gps position, når der kvitteres for nødkaldet. Hvis nødkontakten ikke kvittere for nødkaldet, sendes kaldet videre til den næste i rækken. På den måde risikere du ikke, at nødkaldet strander i en telefonsvarer.

Hvad pokker er Doro Response?

Doro response er en gratis service der tilbydes til dig der har købt en kompatibel Doro mobiltelefon med nødkaldsknap. De tilknyttede nødkontakter har muligheden for, via response app’en, at tilgå Doro mobiltelefonen for at se hvor brugerens lokation er, batteriniveau og de kan justere på mobiltelefonens lydstyrke, skærmens lysstyrke etc.
For at sætte telefonens nødkald op skal kontakterne og brugeren af Doro 7031, være oprettet og forbundet i Doro response app’en.
Du kan læse mere om hvordan Doro Response fungerer HER.

Hvad kan Doro 7031 klaptelefonen så?

Mobiltelefonen kommer med velkendte funktioner såsom lommelygte, ur med vækkeur, lommeregner og kalender med påmindelser. Der er også en hurtigvalgstast der leder dig direkte hen til kameraet.
Doro 7031 er en smart klaptelefon, som rummer mange af de kendte funktioner fra Doro, men som også har et par ekstra tricks oppe i ærmet. Ud over at der kan telefoneres, skrives SMS og sendes billeder, giver Doro 7031 også adgang til WhatsApp og Facebook via wi-fi og 4G netværket. WhatsApp og Facebook kommer præinstalleret på mobiltelefonen, så det er bare med at logge ind med en eksisterende konto eller oprette en ny og så er du i gang.

Svært ved at vælge? Eller har du nogle særlige behov?

Har du svært ved at vælge hvilken telefon der passer bedst til dig? Eller er du i tvivl om hvordan du sætter Doro Response op? Så kan du give vores søde og kompetente Kundeservice et kald. Vi sidder klar til at hjælpe og guide dig til at finde den telefon, der bedst dækker dine behov for en ældrevenlig mobiltelefon. 
Du kan ringe eller sende os en besked HER. Så kontakter vi dig snarest.

Doro 7031 klaptelefon med mange moderne funktioner

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:

- Et styks Doro 7031
- Oplader
- Headset
- Batteri (1350mAH Li-ion)
- Brugervejledning

Registreret på HMI-basen. HMI-nummer: 126648

Specifikationer

Særlige funktioner
- WhatsApp
- Facebook
- E-mail
- Internetbrowser
- Gps
- ICE (In Case of Emergency)
- Nødkald

Kamera
- 3 megapixel kamera

Hukommelse
- Telefonbog m. plads til 500 kontakter
- Hukommelsestype MicroSD

Display
- Justerbar skriftstørrelse
- Display (H x B mm) 43.2 x 57.6
- Farvedisplay m. bagbelysning 
- Stor displaytekst
- Opløsning (H x B pixels) 320 x 240 QVGA

Lyd og ringetoner
- 22 polyfoniske ringetoner 

Akustik
- Maks. forstærkning (dB) 35
- Kompatibel med Høreapparat T4/M4
- Tonekontrol
- HD Voice-certificeret

Dimensioner
- Håndsætstørrelse (mm) 109x57x20
- Vægt (g) 124

Teknologi
- 4G
- Bluetooth 4.2
- Simkort: Nano-sim (4FF)

Opladning
- Batteri: 1350mAh Li-ion
- Standbytid op til 280 timer
- Taletid op til 6 timer

Tilslutning
- Udgang til 3.5 mm jackstik

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: